2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب کاری کردی زبون خوش سرشون نمیشه باید زور بگی حتما عزیزم از خونت قهر کردی رفتی؟؟

اول بازبون خوش و خواری باهاش حرف زدم طلبکارم بود اسکرین گذاشتم تو تاپیک.همه دعوام کردن گفتن چرا اینکاروکردی شوهرت میدونه میبخشیش...منم اینبارمحکم باهاش حرف زدم ینی خفه خون گرفته بود تاحالا التماس نکرده بودانقد التماس کرد.گفتم فقط درصورتی می مونم که باهام هیییچ کاری نداشته باشی نمیتونم بهت نزدیک بشم ازم انتظارمحبت نداشته باش........گفت قبوله فقط توبمون.الانم همین راهو پیش گرفتم.اتاقمم جدا کردم وستیلمو بردم اتاق بچه ها

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡

بهش گفتم دیگه دوستت ندارم.این براش خیلی گرون تموم میشه میدونم.گفتم توبرو به خواهرومادرت بگو یکیوپیدا کنن باب دلشون من که نباشم همه چی خوب میشه منم میرم دنبال زندگیم.یکی که درکم کنه...ینی تخریبش کردم چون حقش بود به این حرکتش منو تخریب کرده 

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡
وا من دون کنم بدم بخوره که میشم مامانش اونوقت...کی برامن انار دون کرده که من واسه این اقا بکنم

این مامانبازی نیست، اینکار خیلی تو روابط زن و مرد اثر میذاره، من که با همسرم ازدواج کردم با اینکه تحصیلات بالایی داره اما به شدت دست پا چلفتی بود اعتماد بنفسش هم منفی، اگه بخوام خراب کاریهاییکه تو خونه میکرد رو بگم یه کتاب میشه، از شکستن لوستر بگیر تا شکستن لیوان، ...، اما من یکبار هم نگفتم مواظب باش، نکن بکن، الان اعتماد بنفس خیلی بالایی پیدا کرده‌ ،حالا انار دون نمیکنی لاقل مثل بچه‌ها باهاش رفتار نکن، من جوری به همسرم میرسم و احترام میذارم که شاید برای خیلی‌ها تعجب آور باشه ،اما نتیجه‌اش این شده که اون هم دنبال اینکه واسم جبران کنه

،بعد یه عشقی بین زن و شوهر پیش میاد که دیگه قابل توصیف نیست

خب انار میخره رو مبل میدونم میریزه چی بگم....

بدون اینکه بگی مثلا یه سفره پهن کن خودت انار رو بذار بگو بیاانار بخوریم یا حتی بهش بگو عشقم بیا بریم آشپزخونه انار بخوریم که رو فرش و مبل نریزه، نه اینه برو اونجا بخور