2777
2789
😂😂😂اره خواهر تولد به این مهمیییی حالا بهمم نزدی عب نداره دوتا نر و ماده افسری بزن تو گوشش حالش ج ...

باشه 🤣🤣 حتما 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم برو اشپزخونه انار بخور نیارو مبل میریزی...اونم ظرفارو گذاش تو اشپزخونه قهر کرد گف نمیخوام اصلا ...

واااای سر چنین چیزی باهم قهر کردید😱😱😱😱😱 اولا مگه مامانشی که نکن بکن میکنی، ثانیا اصلا باید خودت دون میکردی با گل پر میاوردی میذاشتی میگفتی شوهر جونم بفرما میل کن😀

خدایی شما باید CD خانواده موفق دکتر فرهنگ رو گوش کنی، از من به شما نصیحت

منم اینجوری دوست ندارم

حالا میگع خب تو بگو کجا بریم میگم نه دیگه فایده نداره اول اونا گفتن من قبول ندارم پریود هم هستم اعصاب ندارم اصلا

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
واااای سر چنین چیزی باهم قهر کردید😱😱😱😱😱 اولا مگه مامانشی که نکن بکن میکنی، ثانیا اصلا باید خودت ...

وا من دون کنم بدم بخوره که میشم مامانش اونوقت...کی برامن انار دون کرده که من واسه این اقا بکنم

مث همیم اولین بار بود هر چی تو دلم بود گفتم گفتم دیگه برای من هیچی نیستی اونم حرفای خیلی بدی بهم زد ...

شوهرمن به من گفت بی فرهنگ باآداب رسوم شهری آشنایی نداری باید ببرنت تورشته کوهای هیمالیا زندگی کنی چندروز پیشو میگم 😯😯😯😯

من دیروز حسش نبود برم خونه مادر شوهرم هر وقت گفته رفتیم اینبار نرفتم اومد هر چی از دهنش در اومد گفت گفت دیگه پام رو خونه مادرت نمیزارم و.....حالا پریروز اونجا بودیم قرار بود منو ببره قم که نبرد الان انقدر دلم پره ..اصلا درکم نکرد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم