2777
2789

من مدرن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

ب نظر من دارو گیاهی زودتر از دارو شیمایی اثر  داره بهترم هست

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طب مدرن بد نیست

اما ناقصه

یه جاهایی هیچی واسه گفتن نداره

طب سنتی اصیل یه جاهایی راهگشاست که طب مدرن ازش هیچی نمیدونه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

طب سنتی کیلوییه

دقیق دقیق نیست

شرایط بدنای امروزی با گذشته فرق داره

غذایی ک میخوریم بی تحرکیمون خوابمون فکرمون هوامون

پس طب سنتی نمیتونه  همه جوره درست باشه

اما گاهی هم اثربخشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به نظر شما افرادی که با طب مدرن سر و کار دارن چند سال عمر میکنن و چقدر سلامت هستن؟

افرادی که با طب سنتی سر و کار دارن چقدر عمر میکنن و سلامت هستن؟ مثلا علمای بزرگ، کسایی که میگن تا حالا دارکهای شیمیایی مصرف نکردن

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

طب سنتی یا در اصل طب اسلامی..البته اگه یه طبیب حاذق و قابل اعتماد طب اسلامی باشه...که تسلط روی همه مذاج ها و درمان ها داشته باشه...نه این عطاری هایی که الان خیلی جاها براخودشون طبابت میکنن..بعدشم طب اسلامی صبر و حوصله و رعایت همه اصولش رو میخواد.اینجوری خییییییلی خوب اثر میکنه

طب سنتى زيربناى طب مدرنه. داروهاى گياهى هم مادر داروهاى فعلين. ولى الان همون اندازه به طب سنتى مراجعه مى كنم كه مثلا براى ستاره شناسى به آموزه هاى ارسطو توجه مى كنم!

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.

شوهرم خیلی یهویی وزن کم‌‌کرده . غیر عادیه اصلا .دکترا هرکی یه چیز میگه .یکی میگه عفونت رودس یکی میگه رفلاکس معدس .یکی میگه از کبد ...اصلا تشخصیا همه با هم‌فرق داره .نمیدکنم‌چیکار کنمش

🙏

طب مدرن هيييچ دارويى رو بدون سالها تحقيق و مطالعه روى عوارض و اطمينان از فايده اش عرضه نميكنه

اما طب سنتى شما اصلا نميدونى چى بهت دادن خوردى

طب سنتى رو من قبول دارم اما نه به عنوان يك شاخه ى جدا از طب بلكه به عنوان يه زمينه كه ميشه روش تحقيق كرد و در نهايت اگر واقعا اثربخش بود داروش بر اساس چهارچوب هاى طب مدرن استاندارد سازيش كرد و بعد وارد چرخه ى مصرف داروش كرد

طب اسلامى هم كلا كذبه و چنين چيزى وجود خارجى نداره

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️