2777
2789
عنوان

بیایین بگین اولین بار...

273 بازدید | 16 پست

نی نی سایتو از کجا پیدا کردین؟چجوری آشنا شدین به این سایت.کی معرفی کرد بهتون؟

من خودم آبجیم بهم معرفی کرد و یه مدت خواننده خاموش بودم و بعدش عضو شدم و تاکنون ۳ بارم ترکیدم😅😅

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال۹۱ سرچ میکردم هر چی مینوشتم نی نی سایت می اومد تا سال۹۶عضو شدم..علت اینکه تو این مدت هم خواننده ی خاموش بودم با کامپیوتر کانکت میشدم ..گوشی تاچ نداشتم😆

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

دوسال پیش تو نت یع چیزی سرچ کردم و داشتم مطالعه میکردن

که چشمم به جمال نی نی سایت روشن شد.😄

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

منوبرای پسر دومم باردار بودم وداشتم تو گوگل سرچ میکردم که‌رفتم تو تبادل نظر ویادمه اولین تاپیکی رو که خوندم مال خانومی بود که یه هفته بود عروسی کرده بود و خانواده شوهرش باعث شدن شوهرش کتکش بزنه و تمام النگوهاش که کادوی برادر ومادر استاتر بود رو شکسته بود...... اولین تاپیک بود که خوندم و بعد از اون نزدیکه یه سال خواننده خاموش بودم. ویادمه تازه داشت داستان زندگی‌مد میشد که کاربر goolrooو miss ati و مهشیدم ۴ داستتان زندگیشونو خودم و خیلی خوشم اومد. البته اون زمان سایت خیلی بود اما جدیدا جوش خیلی بد شده😖😖😖😖😖

❤👬❤
منوبرای پسر دومم باردار بودم وداشتم تو گوگل سرچ میکردم که‌رفتم تو تبادل نظر ویادمه اولین تاپیکی رو ک ...

الان که یچیز میگی سریع میریزن سرت و میگن مردی و برات گزارش میزنن😅😅

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹