الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سال۹۱ سرچ میکردم هر چی مینوشتم نی نی سایت می اومد تا سال۹۶عضو شدم..علت اینکه تو این مدت هم خواننده ی خاموش بودم با کامپیوتر کانکت میشدم ..گوشی تاچ نداشتم😆
دوسال پیش تو نت یع چیزی سرچ کردم و داشتم مطالعه میکردن
که چشمم به جمال نی نی سایت روشن شد.😄
😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودمو لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردمکه پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
منوبرای پسر دومم باردار بودم وداشتم تو گوگل سرچ میکردم کهرفتم تو تبادل نظر ویادمه اولین تاپیکی رو که خوندم مال خانومی بود که یه هفته بود عروسی کرده بود و خانواده شوهرش باعث شدن شوهرش کتکش بزنه و تمام النگوهاش که کادوی برادر ومادر استاتر بود رو شکسته بود...... اولین تاپیک بود که خوندم و بعد از اون نزدیکه یه سال خواننده خاموش بودم. ویادمه تازه داشت داستان زندگیمد میشد که کاربر goolrooو miss ati و مهشیدم ۴ داستتان زندگیشونو خودم و خیلی خوشم اومد. البته اون زمان سایت خیلی بود اما جدیدا جوش خیلی بد شده😖😖😖😖😖