2777
2789
عنوان

شوهراتون وقتی باردار بودین چقدر بهتون توجه میکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 33 پست
من موقعی زایمان کردم رفت با رفیقاش خوشگذرانی تا ده روز نیومدن آخه خیلی با احساسه

احساسات شوهرت تو حلق ننه اش یعنی چی مادرو بچه را ول کرده رفته خوشگذرونی

خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ههه شوهر من چهارسال میگفت حامله بشی ال میکنم و زایمان کنی بل میکنم!بدترین روزای زندگیمو با اخلاق گندش تو بارداری و به خصوص بعد زایمان برام ساخت،انگار اون حاملس و من باید نازشو بکشم..الانم انگار اون زاییده یه جوری خودشو لوس میکنه بیا و ببین.

مردا چیزی از حاملگی و زایمان نمیفهمن خودتو ناراحت نکن.

من بعد زایمان فهمیدم که اکر زندگیم قبل حاملگی رو روال و قشنگ بود فقط عاملش من بودم وگرنه اگر من حالم خوب نباشه زندگیمونو جهنم میکنه شوهرم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
منم بابد خودم بگم بیا باهاش حرف بزن یا چرا حالشو نمیپرسی امروز واقعا افسردگی گرفتم

حساس شدی همه مردها همین طورن 

ما زنها چون بچه تو شکممون تکوم می خوره با همه وجود حسش می کنیم و هورمون های مادرانه تو وجودمان فوران کرده برای همین سرشار از حس مادرانه می شیم

ولی مردها فقط یه شکم گنده می بینن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اول پسر دوس بود  ..ولی بازم نگران بود  صبحونه و مواد مغذی  و شیر تازه با ویتامین دی هرروز بخوردم میداد 

اما بعد بدنیا اومدن  مطمئن باش دخترشو دوس خواهد داش   ..البته بتو هم بستگی داره ک شیرینیاشو بگی ..

منم بابد خودم بگم بیا باهاش حرف بزن یا چرا حالشو نمیپرسی امروز واقعا افسردگی گرفتم

نه بابا غصه نخور به روی خودشون نمیارن ولی خیلی دوسشون دارن شوهر من که له له میزنه بدنیا بیاد باهاش باهاش بازی کنه😍اما به ظاهر زیاد بروز نمیده

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️

شوهر منم خیلی پسر دوست بودوقتی بهش گفتم دختره باور نمیکرد .کلی ناراحت شد ولی برای من اصلا مهم نبود چون خودم خیلی دختر دوست داشتم .الان که دخترم دوسالشه میمیره براش .حتی واضح میگه دخترمو از تو بیشتر دوست دارم .همش قربون صدقش میره .انگار که اون ادم نیست .

بچت که به دنیا بیاد مهرش به دلش می افته عاشقش میشه

احساسات شوهرت تو حلق ننه اش یعنی چی مادرو بچه را ول کرده رفته خوشگذرونی

خخخخخ وااا عزیزم چقد خوبی تو ** من پیش مامانم بودم ولی ابروشو بردم الان پسرم دوسال نیمه یکسره سرکوفتش میزنم اونم لاله 

من که یه پسر ۲۲ ماهه دارم الانم ۴ ۵ ماهمه انقدر سرپام همش کمرم درد میکنه .شوهرم فقط وفقط وقتی خونه پسرمو میبره میشوره همین .نه ظرفی بشوره نه خونه ای تمیر بکنه هیچی