2777
2789

سلام دخترا میشه کمکم کنید چند روز بعد زدن آمپول اچ سی جی بیبی چک استفاده کردین و باردار بودین؟مندو هفته پیش آمپول زدم میخام پس فردا بیبی چک بزارم ولی علایم بارداری ندارم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از این آمپول دیگه هم زدی برای تقویت تخمدانت؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
برا آزاد سازیه تخمکه

باید حتما چند ماه تو اقدام بوده باشی و حامله نشده باشی یا میشه زد بعد یکی وو ماه اقدام واسه سریع تر شدن بارداری؟

تا پایان تاریخ استیکرم باردار میشم اگه خدا بخواد 😍😍
باید حتما چند ماه تو اقدام بوده باشی و حامله نشده باشی یا میشه زد بعد یکی وو ماه اقدام واسه سریع تر ...

عزیزم من سر خود نزدم دکترم برام تجویز کرده برا این میدن که احتمال بارداری بالا بره

بله عزیزم لتروزول خوردم و آمپول hmg

مگ چندم سیکلت هس؟من خودم آی وی افی هستم اطلاع ندارم ک بهت بگم عزیزم..ببخشید فقط سوال پرسیدم

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢

خب فک میکنم برا بی بی چک باید بزاری از موعدت بگذره..فقط با آز شاید نشون بده..چون من شنیدم بی بی هم بخاطر هورمون آمپول اچ سی جی ممکنه مثبت بزنه..آز بدی بهتره..انشالله ک بارداری