2777
2789
عنوان

به نيت همتون سر ديگ نذري....

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 69 پست
چشم گلم انشالله ب حاجتت برسي 

انشالله

یا امام رضای غریب از راه دور دلما گره زدم به پنجره فولادت پیش خدا ضمانتما بکن تا عید یه هدیه ازت میخوام چه دختر چه پسر هر کدومش که بصلاحمه بهم بده چیزی زوری ازت نمیخوام اما بنده کم صبری هستم 😔😔پس خودت به دلم نگاه کن 🌺🌺 خــــُــدایــــٰا راضـــیـَــم بـِــہ رِضـــٰــایـــــہ تـــــــــوُ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله هرچي ميخاي صاحب اين شبا بهتون عطا كنه با خير و بركت❤️

ممنون عزیزم 

لبخند. چون شنیدم لبخند آوردن روی لب مردم خیلی ثواب داره اگر دوست داشتید برای برآورده شدن ارزوهای هم خودت هم من وهم بقیه یه صلوات بفرست 
قبول باشه . التماس دعا دوست عزیز

فداتشم دوست خوبم حاجت روا باشي❤️

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

عزيزم حتما حتما برا من دعا كنين اگه ميشه خيلي نياز دارم❤️🙏🏽🌹

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
عزيزم حتما حتما برا من دعا كنين اگه ميشه خيلي نياز دارم❤️🙏🏽🌹

انشالله ب حق باب الحوائج و مادرش و ب حق حسين و بچه هاي كوچيكش 

با دستاي كوچيك حضرت رقيه گره از مشكلاتتون باز بشه 

ب گلو پاره حضرت علي اصغر 

خودممم همينطور  خيلي نياز دارم ب دعااا😭😭التماس دعا عزيزم

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
انشالله ب حق باب الحوائج و مادرش و ب حق حسين و بچه هاي كوچيكش  با دستاي كوچيك حضرت رقيه گره از ...

ان شاالله به حق باب الحوائج كه مشكلتون حل بشه❤️🙏🏽🌹

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽