2777
2789
عنوان

خیانت همسرم با منشی مرکز مشاوره

3949 بازدید | 60 پست

خیلی اوضاع خراب و داغونی دارم

من خیلی تو زندگیم مشکلات ریز و درشت داشتم اما همیشه سعی کردم برای همسرم بهترین باشم

لطفاً دست از سرزنش و نصیحت بردارید، همه راه هارو رفتم بعد اومدم اینجا که فقط خالی شم

چندین بار مچشو گرفته بودم اما نه در این حد و هربار قول و التماس و خواهش و تمنا و بخشیدمش

اوایل خردادماه توی اینترنت میگرده و شماره مرکز مشاوره ای توی صادقیه (برج طلا) رو برمی‌داره و باهاش تماس میگیره بدون اینکه من بفهمم راجع به مشاوره اطلاعات میگیره، منشی هم شوهر داره هم دختر 8 ساله

من یه دختر دو نیم ساله و یه تو راهی چهار ماهه دارم

بعد اولین تماس و گرفتن اطلاعات لازم از لحن صدا و نازش پشت تلفن و خوشروئی خانوم خوشش میاد و بهش میگه من ممکنه مشکلاتم با مشاوره تلفنی حل بشه، منشی هم بدون هیچ بهانه ای قبول میکنه و می‌پذیره (خیلیییییییی مفصله، واقعا داغونم) ارتباط تلفنی کم کم تبدیل به مهر و محبت و عشق و علاقه تبدیل میشه اونم تو بدترین اوضاع روحی من که ویار داشتم (به هیچ وجه همسرم کم نداشت جز نامرتبی منزل و بی حالی خودم اونم بخاطر اینکه تهران تنهام و هیچکس نیومد کمکم کنه) 

تو روخدا فقط حرفی نزنید بیشتر این دل شکسته شم خیلی خودم داغونم، فقط دلم میخواد همه چی رو تموم کنم و چندین بار اقدام به خودکشی کردم و بدبختی های فراوون و..... 

خیلی طولانیه نمیدونم چرا حسم نمی‌کشه بگم، 16 مهرماه از طریق برنامه ایرانسل من متوجه شدم و بعد کاشف به عمل اومد با تمام خطوطش روزی دو سه ساعت باهم در ارتباط بودن، همش میگه مرض بود و عادت بود ووووو ولی مطمئنم رابطه عاطفی بوده

دوتاشون سخت قسم میخورن که هیچ اتفاقی نیفتاده اما دل من آروم نمیشه برای نابود کردنشون سند زیاد داشتم که بیشترشو شوهرم از بین برد شدیدا پشیمون و داغونه اما با دل لامصب من نمیشه آروم گرفت، سردرگمم، آرزوی مرگ دارم فقط خاطرات و لحظه های زندگیم نابودم کرده آنقدر من اصرار کردم و گریه زاری و کنکاش الان همسرم سرد شده نسبت به قبل و کمتر التماس میکنه میدونم زیادی گیر دادم اما حق دارم به خدا دارم، بدجور نابودم 

وای که چقدر دلم پره... میترسم از اینکه شوهرمو نابود کنم و بی آبرو و اعتبار و خودم پشیمون شم اما الآن فقط دلم انتقام میخواد... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعهدات زیادی داده  حق طلاق و حضانت بچه ها و خونه و ماشین الان فقط دلمه که نابووووووووده حس ...

طلاق بگیر اگه همه چی داری...

چند سالته عزیزم

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
تعهدات زیادی داده  حق طلاق و حضانت بچه ها و خونه و ماشین الان فقط دلمه که نابووووووووده حس ...

اگه همه ی اینارو گرفتی

دلت نگیره 

چون تو برنده ای و اون بازنده

پس بیخیال شو و بهش بگو بار اخره دفعه ی بعد حتما میرم طلاق میگیرم

باردار نیستم،تیکر کاهش وزنمهتاریخ شروع. 97/8/1  دعا کنین اینبار بتونم.شروع--->76.5---->75.2---->

درکت میکنم. حتی فکر کردن به خیانت هم وحشتناکه چه برسه به اینکه سر خود ادم بیاد. به نظر من وقتی حس انتقامت شدیده بهتره جدا شی. چون اینجوری خودت رو داری نابود میکنی. اگر موقعیت جدایی رو هم نداری باهاش بمون و کلا خودت رو ازش جدا کن و نزار بهت دست بزنه. تا یه مدت این کار رو ادامه بده تا حس انتقامت ارومتر بشه و بتونی درست فکر کنی و تصمیم بگیری

الان دلم میخواد برم اون زنیکه رو جررررر رررررربدم نمیدونم تو چرا کاری نکردی

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....

اه بابا جمع کنین حالم بهم خورد چند روزه همه میا شیون و زاری که چند بار مچ شوهرم رو گرفته بودم بعد مینویسن دو تا هم بچه بیگناه رو وارد زندگیاشون کردن  اگه شوهرت قبلنا سابقه داشت نباید حامله میشدی حتی ناخواسته این کار ما زن ها هییچ توجیحی نداره و حامله شدن از یه مرد خیانتکار بدتر از کار مردها ست شما بیشتر از شوهرت مقصری 

حالا هم تا اخر عمرت باید تاوانش رو بدی