2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی ، یکی از خانمها در همین جا گفته بود که ماسک قهوه برای پوست خوبه من استفاده کردم البته یک روز در میان خیلی عالی بود ، پوستم خیلی از قبل بهتر شده تقریبا دوهفته هست استفاده میکنم .

طرز تهیه ماسک قهوه :

قهوه یک قاشق چای خوری

ماست یک قاشق چای خوری 

آبلیمو چند قطره 

با هم مخلوط میکنیم و روی صورت می مالیم وقتی خشک شد با آب ولرم آهسته میشوریم

به همین راحتی 

ی جوش زدم دوماهه خوب نشده قرمزه و زیر پوستی کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟

سلام گلاب و ژل گیاه آلورا رو قاطی قشنگ میکسش کن بریز تو قالب یخ شبی یه دونه استفاده کن خیلی خوبه اگ میدونی پوست خیلی حساسع یخو لای یه پارچه تمیز بزار بکش رو پوستت

پس منم بزنم.  زیرچشم هم میشه زد یا نه؟  اخه شنیدم قهوه برا رفع سیاهی زیر چشم هم خوبه.&nbs ...

من برا سياهي دور چشم قهوه رو با اب جوش قاطي ميكنم نيزنم دور چشمم يا تفاله قهوه رو از توري اسپرسو ساز بر ميدارم ميزنم اطراف چشمم

مخصوصا بخوام برم مهموني صبح ميزنم دور چشمم يساعت ميمونه يا شب قبل خواب ميزنم يساعت ميمونه بعد ميشورم

شب ميزني ميشوري ميخوابي 

فرداش صبح كه بيدار ميشي ميبيني سياهي دور چشمت خيلي بهتر شده