2777
2789
باماست یاشیرکم چرب قاطیش کن بزن،من زمانی که جوش میزدم بهش ابلیموویه مقدارکم نمکم اضافه میکردم الانم ...

مرسی عزیزم. نشاسته ذرت یا گل

زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت از یاد منو تو برود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نصف قاشق چایی خوری قهوه رو با ی قاشق غذا خوری ماست قاطی کن بزن ب صورتت بذار نیم ساعت بمونه بعد بشور& ...

تنکیو وری ماچ

جوش چرکی؟ چ مدت استفاده کردی؟

ببین یه مدت جوش میزدم نمیدونم چم شده بودیعنی بعضیاشون اندازه نخودبوددراون حداره چرکیم بودن کلابردشون،مدتشونمیدونم تازمانی که کامل خوب شدزدم روزی 2،3 بار

لطفالایک نکنید،ممنون
نصف قاشق چایی خوری قهوه رو با ی قاشق غذا خوری ماست قاطی کن بزن ب صورتت بذار نیم ساعت بمونه بعد بشور& ...

عزیز جان میگم میشه از تفاله قهوه استفاده کرد؟

من همه چیو امتحان کردم ولی هرکدوم رو یبار😐

نه یه بارکه اصلافایده نداره اونم ماسکای خونگی بایدحتمامدت داربزنی،دخترعمم خیلی یهوی جوش زدمن ازهمون پرسیدم چکارکردی خوب شدی بهم که گفت منم شروع کردموواقعانم حواب گرفتم، سرکه سیبم درروزیه باربه پوستم میزدم البته پوستم نصبت بهش حساس نبودشمااگه خواستی بزنی اول یه گوشه صورتت امتحان کن

لطفالایک نکنید،ممنون
اره من فقط دیروز استفاده کردم صورتم خیلی شفاف شد البته دو سه تا جوش چرکی داشتم فقط ی ذره کوچیک تر شد ...

پس منم بزنم.  زیرچشم هم میشه زد یا نه؟ 

اخه شنیدم قهوه برا رفع سیاهی زیر چشم هم خوبه.