2777
2789
عنوان

چیکارش کردن؟

284 بازدید | 47 پست

دوستم بارداره دفع پروتیئن داشت اول مثبت سه بودحالا شده مثبت یک توی ادرارش هم خون بود کلیه هاش ورم کرده بود بستریه امروز بردنش اتاق عمل گفتن  بی حسش میکنیم دوربین میفرستیم به مثانه و کلیه اش تا نگا کنیم مشکل از چیه

عزیزم‌ما از کجا بدونیم

ان شاالله خوب میشن

پیگیر شین دکترش بیاد

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔

ایشالا زود خوب بشه

همین ک سه پلاس شده یه پلاس خوبه ینی دفع رو کنترل کردن حتما

من سه پلاس بودم دیگه برای کنترل دیر بود زایمان زودتر از موعد و اجباری شدم 

البته فشار خونم خیلی بالا بود 

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
دکتر جماعت از درد کوچیک یه درد بزرگ میسازن و آدمو بدبخت میکنن ؟دلیل اینکه پروتئین دفع کرده چیه؟
از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
خیلی استرس دارم نکنه توی اتاق عمل خدایی نکرده اتفاق بدی افتاده باشه

چه دوست خوبی هستی💟💟💟💟😍😍😍😘😘

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را
شما چند ماهتون بود؟ 

اواسط ماه هشت بودم 

که مسمومیت بارداری گرفتم ولی جز ورم علامتی نداشتم

یه هفته و چند روز بعد مثل بادکنک شدم رفتم دکتر گفت فشارت بالاست باید بستری بشی و همون روز زایمان کردم

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚