دوستم بارداره دفع پروتیئن داشت اول مثبت سه بودحالا شده مثبت یک توی ادرارش هم خون بود کلیه هاش ورم کرده بود بستریه امروز بردنش اتاق عمل گفتن بی حسش میکنیم دوربین میفرستیم به مثانه و کلیه اش تا نگا کنیم مشکل از چیه
حالا که از اتاق عمل آوردنش بیهوشش کردن نه بی حس ،همش میگه کمرم درد میکنه،هرچی هم از پرستار میپرسن میگن باید صبر کنید دکترش بیاد ما نمیدونیم چیکارش کردن؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر جماعت از درد کوچیک یه درد بزرگ میسازن و آدمو بدبخت میکنن ؟دلیل اینکه پروتئین دفع کرده چیه؟
از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا ای آرزوی من تو کجایی و من کجا باور نمی کنم که نمی بینمت تورا گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی از خود برون شوم و خواهمت تو را اشکم روان شود وبغض می کشد وقتی که یاد آوردم رفتن تو را لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار آزرده میکندم هوس دیدن تو را
از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا ای آرزوی من تو کجایی و من کجا باور نمی کنم که نمی بینمت تورا گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی از خود برون شوم و خواهمت تو را اشکم روان شود وبغض می کشد وقتی که یاد آوردم رفتن تو را لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار آزرده میکندم هوس دیدن تو را