2777
2789
عنوان

اقدامی های بارداری

732 بازدید | 51 پست

سلام خانمایی که تنبلی تخمدانو فولیکول کوچیک و نامنظمی پریودی و اونایی که کیست دارن و موهای زائد دارن بیان تو تا من تجربیاتمو در اختیارشون بذارم 

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

دوستان خواستم به مامانای آینده انرژی بدم و بگم استرسو کم کنن من با وجود این هایی که گفتم باردار شدم و میخوام همه ی دوستان هم امید داشته باشن 

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اقدامم ولی تاحالا سونو فولیکول ندادم ینی دکتر گفت تا ی سال نیاز نیس اقدامی بکنم غیر از آزمایشات قبل از بارداری....حتمیه انجامش؟؟چکاررررکنم 

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
من کیست ریز و درشت دارم دارم قرص اووبوست میخورم 

من یه کیست دارم ولی قرصی براش نخوردم فقط قرص تحریکگذاری تخمدان خوردم 

من هیچکدوم ازاین مشکلا رو ندارم ولی باردارنمیشم😔😔😔

بخاطر استرس .بخدا بسپار وبیخیال شو به زندگی عادیت برس.منم همینطور بودم دلیلش فقط استرس بود باید اصلا فکرنکنی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

خداروشکر عزیزم من چند بارازدوستان دیگه پرسیدم جواب ندادن توروخدا علایم تنبلی چیه؟ 

من سیکلم دوماه 21روزه اس دوماه 31روزه!! 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....