2777
2789
مژده بی خیال لاله شدم ....همه لاله زده هستین که !

الان مریم زنگید به من ..یه ایده جالب داره ..می خواست من ازطرف اون مطرح کنم چون خودش بیرون از خونه بود
ایده مریم مامان مارتیا ودرسا:
تو په پارک قرار بزاریم
چند نفر استخر های بادی نی نی هاشون رو بیارن
آب بریزیم توش (البته مریم میگه آب گرم هم میاره...اگه آب هم بمونه تو آفتاب داغ خودش گرم میشه )
بعد نی نی ها آب بازی کنن....فیلم عکس هاشون باحال میشه....ما هم کنار استخر های بادی کیف کنیم
نظرتون چیه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه استخر بادی با یکی دو لیتر آب پر میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ موضوع یه تانکره هاااااااااااااااا
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
من موافقم ولی خیلی آب میخواد...از کجا اونهمه آب بیاریم؟من استخر بادی آرتین رو میتونم بیارم خیلی هم بزرگه فکرکنم واسه همه بچه ها کافی باشه ولی کی پرش کنه ؟با کدوم آب؟

دیرم شده برم خونه بعدا میام میخونم نظراتتون رو
مامان ترمه عزیز شما از طرف نی نی گلتون دعوتین .این کلوپ مربوط به همه مامانها ی گل تیر ماه یا خرداد و یا مردادماه میشه .حتما میتونین و ما خیلی خوشحال میشیم که با شما دوست عزیز آشنا بشیم و از تجربیاتتون استفاده کنیم .
با نظر آخر مریم جون موافقم استخر توپ خوبه .........ولی فکرشو بکن توپ ها رو هی می اندازن این ور اون ور
مسیحا ویاس خاکی میگن تا قبل از ماه رمضون باشه ..یعنی وسط های این هفته....برای من ماه رمضون هم فرق نداره ...وسط هفته هم روز های فرد می تونم بیام ..........ولی بقیه مامانای کارمند چی ؟پارمیس ومامان برسام ؟بیایین نظر بدین دیگه
من با پارک لاله موافقم چون خیلی خوش مسیره و دسترسی بهش برای همه نسبتا راحته در ضمن زیاد پله نداره و تقریبا مسطحه برای همین می تونیم کالسکه نی نی هامونم بیاریم. در ضمن برای برپا کردن استخر و بازی بچه ها هم فضای باز مناسب داره. هر روز ساعت 4 به بعد می تونم بیام. آخر هفته ها پنجشنبه و جمعه از صبح می تونم بیام. البته ترجیح می دم قرار صبح زود باشه که هوا خنک تره و در ضمن بچه ها سرحال ترند. در کل پیشنهاد من جمعه این هفته ساعت 9 پارک لاله . لطفا نظر بدید.
پریسا جون من که موافق دربست لاله هستم ولی بقیه نه
به جز لیلا
باشه لیلا جون من خبرت می کنم اگه نهایی شد
بابا بقیه بیایین دیگه
ببینم چهار شنبه این هفته خوبه ؟من شاید این هفته نرم اداره
ساعتشم بزاریم از 12 به بعد ناهار اونجا باشیم یا این که عصری بریم حول وحوش ساعت 6 خوبه ؟نظر بدید؟
مکانش کجا باشه ؟روزش چهارشنبه شد ها
سلام
چهارشنبه ساعت 6 موافقم
پاک لاله
پارک بانوان
هر دو خوبه .
من با سرزمین عجایب هم موافقم .(چون سرپوشیده است زودتر هم میتونیم بریم)
ولی اگه آب بازی بخوایین باید سر ظهر پارک باشیم تا بچه ها یخ نکنن .
امانا لطفا بنویسد چه ساعتی و چه روزی براتون راحت تره .البته هرکس که دوست داره بیاد.
یاسی جون استخر توپ شد.
لطفا نظرتنو راجع به پارک آب و آتش بگین (اتوبان حقانی)ساعت 4 بعد از ظهر چهارشنبه هم اعلام کنین .......