2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میرید پارک لاله بهتون خوش بگذره :)

لطفا قرار بعدی رو یه جا به من نزدیک تر بذارید ! به خدا من گناه دارماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.
سلام بچه ها
برای من خیلی سخت نیست اگه موافق باشید روز وساعتی که راحتید رو بگید تا من برنامه بذارم خونمون.
اما اگه فکرمیکنید پارک راحتترید منم با پارک موافقم...اما یه پارکی که مرکزیت داشته باشه همه بتونن برن.
پارک لاله خیلی دوره من که نمیتونم بیام
به نظر من پارک ملت خوبه.بانوان هم خوبه اگه افسانه نمیتونه که هیچ.
ولی الان که هوا خنک شده اگه میخوایید برید پارک لطفا دیگه 7 شب قرار نذارید بابا.شوهرا میان خونه .. هوا که خوبه صبح قرار بذارید مثلا11 یا 12...پارک خنکه یه جای سایه تویه چمن میشینیم بچه ها هم واسه خودشون میپلکن
البته من هنوز روی نظرم واسه دوره واینکه هردفعه خونه یه نفر جمع بشیم واسه عصرونه موافقم.اما هرجور که جمع نظر بدن
راست میگی پنجشنبه ماه رمضونه؟خب من روزهای فرد می تونم بیام بقیه مادرهاکارمند مثلا لیلا مامان برسام نمی تونه ..سر کارن ...
عیب نداره یواشکی چیز می خوریم اصلا بابا ما وقت نمی کنیم بخوریم همه اش حرف می زنیم نی نی ها خودشون مشغولن ....
پس مارک ملت رو دوباره نهایی کنیم یا نه ؟زود باشید همه بیایید نظر بدید