2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نظرمو می ذارم البته اهمیت ندین چون 1 درصد ممکنه بیام. من می گم صبح باشه و ترجیحآ پارک مادران. البته مثل اینکه اب و اتش هم همون ورا باشه. اگه اونجوری باشه اونم قبوله روزشم فرقی نداره
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
یاس خاکی جون استخرهای توپ بیرون خیلی آلوده است .من خودم مارتیا رو بردم سرزمین عجایب ...خیلی خوشم نیومد.هرکس استخر بادی داره لطفا بیاره .با 10 تا توپ کوچولو . در اون حد استخر توپ بیرون مزاحمتون نمیشیم.هههههههههه. یه جای همکف هم پیدا میکنیم که توپها خیلی اینور و اونور نرن.
اگه مامان درینا بیایین من که خیلی خوشخال میشم.
یاس خاکی هم که راه نداره باید بیایین خودتو ن با گل پسرتو ن که یه بار مارو سر قرار کاشتین حتما ببینیم یادتونه اونموقع نزدیک قرار مهمون داشتین؟؟؟هههه شوخی