2777
2789
من گه به جز موارد استثنایی و خیلی خیلی واجب از خونه بیرون نمیرم حتی تو ماشین هم مریمناز اذیت میشه و غرررررررررررررررررررررر میزنه و خیس عرق میشه
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که فکر نمی کنم کسی خونه شو در اختیار بزاره ...بابا ندا اینا خونه خودمون رو سه سوته کن فیکون می کنن چه برسه به خونه مردم !
با استخر به دلایل بهداشتی مخالفم ..قبلا هم به مریم جون گفتم
منم مثل مسیحا قبل از ساعت 7و نیم شب اصلا امیرمهدی روبیرون نمی برم مگر این که مجبور باشم جای واجبی برم.
تا شهریور وایسیم بدک نیست تا اون موقع راه رفتن نی نی ها هم بهتر میشه...ندا من الان می رم پارک دائم دنبالش می دوم تند تند هم می خوره زمین توی چاله چوله های زمین چمن !
سلام...من با پیشنهاد ندا موافقم...اصلا میتونیم دوره بذاریم هر ماه خونه یکی...اما بدون تشریفات...چون همه بچه داریم ومیدونید که سخته...من موافقم که عصرونه در حد میوه وشیرینی فقط هر ماه خونه یکی جمع بشیم...بهتر از بیرونه...من یه سری دیگه دوستای نی نی سایتی دارم که همیشه برنامه داریم با هم اینجوری هربار خونه یکی جمع میشیم..حالا هرماه هم نشد عیبی نداره هر چند وقت یه بار خونه یکی میریم چطوره؟
سلام به خانومای پرتلاش و مهربون
من هرجوری که قرار بگذارید به شرطی که از قبل بدونم که بتونم بیام حاضرم خیلی دوست دارم همتون رو ببینم هرجوری که بشه روی چمنای پارک ملت - زیر پل سید خندان- ته استخر شیرودی - بالای درختای چیتگر - هیچ فرقی نمی کنه مهم دوستان هستند که صد البته هستند
پایدار باشید
سلام بر ندا بانو
بانو پر تلاش ام پونه
فکر کنم هوا داره بهتر میشه میشه بیرون هم قرار گذاشت
پیشنهاد لیلا بانوهم خوبه البته به نظرم باعث اذیتش میشه ریخت وپاش بعد از مهمونی کلی کار میبره
بهر حال من هم خیلی دوست دارم باشم و ببینمتون
به به لیلای عزیز بالاخره یکی به من لبیک گفت . بچه ها لطفا نظرتونودر مورد پذیرایی شراکتی بگین .نمیخوام خدای نکرده مهمون نوازی صاحبخونه بره زیر سوال ولی ما همه بچه کوچیک داریم ومیدونیم که مهمون دعوت کردن خیلی سخته .اینجوری سختیش روی دوش یه نفر نمیمونه
پیشنهاد لیلا خیلی خوبه ولی واقعا باعث زحمت صاحبخونه میشه....اینا نو پا هستند وباید دائم دنبالشون باشیم..تازه تو پارک هم همینه ....
پیشنهاد مهتا رو هم قبول دارم دفعه قبل که رفتیم پارک مادران پسر بزرگمو چون راه نمی دادن ومدرسه بود مشکلی برام نبود..ولی الان تابستونه واگه ما بریم پارکی که اونو راه ندند ناراحت میشه ..کجا بزارمش ؟پس یه پارک دیگه بهتره...تازه داره هوا هم خنک میشه ...البته ماه رمضون نزدیک اذان کلی ترافیک میشه ..اگه نزدیکای 7 بریم (البته بعد از خنک تر شدن هوا)تا 9ونیم اونجا باشیم خوبه ...
پارک پیشنهادی منم که می دونید(چشمک)