2777
2789
عنوان

شوهر خود خواه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیام باهاش قهر میکنه محل نمیده تا یه مدت اعصابم و خورد میکنه بعدم یه تلافی کنی هست که نگو

ینی چی ؟ خب قهر کنه ..نمیدونم چرا یسری از خانوما انقدر باج میدن ب شوهراشون .... یکم تحمل کنید ..ازقهر میترسید ...پس همیشه همینجوری میمونه 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
نمیتونی کاری کنی که هیچکس ناراحت نشه  زیادی رو دادی به شوهرت یک شبه که عوض نمیشه . فعلا فردا ...

نمیدونم بابت چی انقدر رو میدن 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
تویک چهارم تاپیکای نی نی سایت سوال بزرگم همینه 

ضعف ضعفه خانواده ها دختر خانوما ...

ماشینمون امروز خراب شد مامانم الان رفتند دیدن داییم به مامانم گفتم ماشینمون خرابه نمیتونیم بریم😖😖😖

تو برای من همه غرورمی من غرورمو رها نمیکنم