2777
2789
عنوان

خیانت به شوهر

706 بازدید | 13 پست

اولش مثل دیدن یه سوسک ریز کف آشپزخونه است.فکر کردن به خیانت و میگم.سریع و کریه از ذهنت میگذره.ازش می ترسی و حتی ممکنه یه جیغ خفه بکشی و ازش منزجر باشی

اما یه سوسک کوچیک یعنی یه عالم سوسک که تو نمی بینی شون.یعنی یه کلونی که پشت کابینت های ذهنت لونه کردن.

یه جا خوندم سوسکها تا هشتصد هزارتا هم میتونن تولید مثل کنن.کی تو همچین خونه ای طاقت میاره؟

وقتی لیست آماده ی بدی ها و نقص های شوهرت و جلوی چشم خودت و اون به دیوار روابط تون می کوبی

وقتی اشک ها و تنهایی ها و دندون روی هم فشار دادن ها و حسرتهایی که کنار این مرد متحمل شدی رو داری باهم جمع میبندی

داری سوسکها رو تکثیر میکنی

پاشو هانا! بهش زنگ بزن.باهاش حرف بزن.کار مردا یه زمانی کشتن سوسکها بود،نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر نمیشد از یه مثال دیگه استفاده کنی؟ انقدر سوسک سوسک کردی تمام تنم مور مور شد😧😧😧

تکلیف من که نامزدم بیشتر از من از سوسک میترسه چیه؟!😓😁

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    
استارتر نمیشد از یه مثال دیگه استفاده کنی؟ انقدر سوسک سوسک کردی تمام تنم مور مور شد😧😧😧 تکلیف من ...

وای شوهر منم 🤣🤣🤣🤣🤣

اصلا باورم نمیشد

بچه ک بودیم داداشم میگف آریا ینی شوهر من از سوسک میترسه من فک میکردم الکی میگن

نگو واقعا میترسیده🤣🤣🤣🤣

روز های خوب با تو بودن که رفتن خودت اما همیشه تو قلبمی🍂

فکر خیانت یعنی خود خیانت فقط یک خیانت دیده میتونه درک کنه چه حسی داره وقتی شریک زندگیت واسه زندگیش ازصبح میره سرکار ولی طرفش بایکی دیگه سرگرمه وقتی فکر میکنه داره درخونه میبنده تمام فکروذهنش اینه بره سرکار زنش توخونه میشینه به زندگیش میرسه به بچه اش به خونه داری ولی درصورتی زنش تمام وقتش با کسی جزاونه وقتی که بفهمه چقدر نابود میشه طرف که تمام افکارش اشتباه بوده چقدر احمق بوده نفهمیده پای کسی دیگه بوده وجقدرخودش ضعیف میبینه که زنش جزاون همه رو میخواد .....

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
وای شوهر منم 🤣🤣🤣🤣🤣 اصلا باورم نمیشد بچه ک بودیم داداشم میگف آریا ینی شوهر من از سوسک میترسه م ...

نامزد من اگه تو دستشویی سوسک باشه مامانشو بیدار میکنه بره بکشتش بعد مامانش خیلی ریلکس میاد سوسکه رو با دستمال کاغذی میگیره میبره از پنجره میندازه بیرون یه چشم غره هم به ما میره دوباره مییره میخوابه😳 

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....