2777
2789
عنوان

لیولی راست میگه بس کنید😭

885 بازدید | 62 پست

الان دیدم تایپیک زدید ک دروغه رفتم خوندم تاصفحه۹ کلی گریه کردم خیلی ازحساشوتجربه کردم بلکن بیشتر.منم ی چیزایی تهریف کردم اینجا ک باقضاوتتون دلم وشکستید من جدانشدم ولی تادادگاه زیادرفتیم انقدقضاوت نکنید مرهم باشید ن درد.لیولی عزیزدلم امیدوارم باعشقت باشی 😭😭

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

کدوم تاپیک لیولیه؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیولی عزیز دقیقااا فازت چیه چرا اینهمه بافتی ی بار میگی با شوهرم همدیگرو دوست داریم یکبار میگی کبودم کرد .آخه طلاق گرفتنی مگه پیش آدم کسی نمیشه چطور خانوادت اجازه دادن با ماشین اون بری کلا میبافی

آدرس تاپیکشو بزار

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
من چند صفحه اولشو خوندم اومدم پست بذارم ديدم قفل شده عييين فيلماي هندي بود خدايي چرا دوس دارن ...

ن اینطورنگید بخدا.ببینید تایپ کردن اونم درموردموضوعی ک کسی خبرنداره وتوضیح دادنش خیلی سخته خیلی

مریضم همش اجیا یه صلوات مهمونم کنیدمرسی😘امام حسین من خیلی بدبختم توروبه جانه مادرت کمکم کن.قسمت دادما.مرسی

چقدرمجازی وحرف بقیه.رو ادما تاثیرمیذاره/:

باو یه حرفی زد رفت ایقد غصه وفک نداره ..

واقن این همه ادم درگیرشدن-_- ایقد احساسی نباشین..

گرچ غم بزرگی داره وخداکمکش. کنه/: ولی باناراحتی شماهیچی حل نمیشه..

اونایی که فکرمیکنن دروغه کسی مجبورشون نکرده نخونن تاپیک رو/: والا ملت یجوری قضاوت میکنن انگارهمه کلاه امام علی رو سرشونه-_-

مخالفا_ریپلای_نزنن#  

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست(:❤
اینجا همش دنبال مچ گیری هستن، خدا ب داد دل خانوادشون و اطرافیانشون برسه

حرفت درسته ها ولی خیییییلی دروغگو زیاد شده

فقط میخوان از احساسات بقیه سو استفاده کنن

حالا یا عاطفی بقیه دل بسوزونن

یا بهشون توجه بشه

یا مالی

سایت خیلی بد شده خیلی

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
چقدرمجازی وحرف بقیه.رو ادما تاثیرمیذاره/: باو یه حرفی زد رفت ایقد غصه وفک نداره .. واقن این همه اد ...

من خیلی احساسیم و ۰ون خودم تجربش کردم الان اشکام واینمیسه😭