2777
2789
عنوان

چرا همه پسر دوستن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 54 پست
دختر کلش مزایاس .فکر کن تو خونت پر میشه از لاک و کش موهای مختلف .لباسای ناناز و خوشگل کفشای جیگری .ه ...

ان شاءالله ک ی دخمل سالم وخوشگل بگیری بغلت عزیزم ، الان حامله ای؟

زیادی روی آدماحساب بازنکن ی روزی باامضای خودت حسابتوخالی میکنن!💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من هركس بچه ش هرچي باشه مدافع اون جنسيت ميشه و تعصب پيدا ميكنه روش و جنسيت مقابل رو ميبره زير سوال

بهتره هركس هرچي داره قدر ش رو بدونه

همين كه بچه دار شده

همين كه بچه ش سالمه

شكرگزار خدا باشه و كاري به اين نداشته باشه كه چرا بقيه فلان جنس رو دوست دارن. آدما حق انتخاب دارن حق بيشتر دوست داشتن رو دارن

پس بي خيال بقيه

👶🏻تیکر تولد پسرم 🍼 😍 نيمهي جانم خوش اومدي
من شوهرم عاشق دختريمممممم اونم زياد مثلا ٥تا دختر  واي من بميرم براي تك تكشوووووووووووون مادر ...

خانواده شوهرت دختر دوس دارن یا پسر؟

اخه بیشتر خانواده ها وقتی میفهمن بچه تو راهی پسره ی جور دیگه ذوق وشوق نشون میدن 

من تا حالا توی اطرافیان همچین چیزی ندیدم

خودم پسر دارم

وقتی فهمیدم پسره هم فقط لبخند زدم

فقط هم دعا میکردم سالم باشه

اما اونایی که دختر دارن مدام با ذوق میگن دختره

حتی جاریم به من که دختر ندارم میگه دختر شیرین تره

ولی واقعیتش پسر من برام شیرین ترینه

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
بنظرم اگه پسر دوست باشی دلیل این نیست که از دختر بدت میاد  یکی پسر دوست داره یکی دختر... چیز س ...

پس تاپیکهای اینجا رو ندیدی

- دارم از غصه اشک میریزم چون گفتن بچه م دختره

- شوهرم کتکم زد چون دختر نمیخواد

- چجوری سقط کنم چون دختر نمیخوام

- جاریم چون پسر داره هی بهم فخر میفروشه

- رژیم پسر دار شدن چجوریه

- شوهرم گفته اگه بازم دختر بزایی مثل سگ میکشمت

- میخوام واسه شوهرم زن بگیرم که به ارزوش یعنی داشتن پسر برسه. چون من خاک بر سر دخترزام

و....

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
ربطی نداره تو کشورهائی مثل چین هم همینطوره توی چین چون قانون تک فرزندیه، اگر پدر و مادری بفهمن بچه ...

😞😞😞😞 از همین کارای مسخره بدم میاد دیگه بیچاره دخترا😢

دختر کلش مزایاس .فکر کن تو خونت پر میشه از لاک و کش موهای مختلف .لباسای ناناز و خوشگل کفشای جیگری .ه ...

ان شاالله هرچی که خیره

راست میگی. دختر واقعا یه چیز دیگه س

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
پس تاپیکهای اینجا رو ندیدی - دارم از غصه اشک میریزم چون گفتن بچه م دختره - شوهرم کتکم زد چون دخ ...

😢😢😢😢😢 چرا اینجوریه اخه؟ بیچاره دخترا 

من شوهرم عاشق دختريمممممم اونم زياد مثلا ٥تا دختر  واي من بميرم براي تك تكشوووووووووووون مادر ...

وای منم دقیقا این.بعد مادرشوهرم همیشه میگفت من خواب دیدم نمیدونم کدوم امام یا نمیدونم شهید گفته همه نوه های اولت پسرن.همه هم پسر بودنا.میگفت تو هم پسر میاری میگفتم نه خدا نکنه.الان یه دختر دارم خود خود عشقه😍😍😍😍😍😍

پس تاپیکهای اینجا رو ندیدی - دارم از غصه اشک میریزم چون گفتن بچه م دختره - شوهرم کتکم زد چون دخ ...

با اینکه خواننده قدیمی هستم . یه سری از تیتر هایی ک نوشته و بودی و اصلا ندیدم مخصوصا اخری 😀

ولی منظور من کلا این نبود 

مثلا یکی هست دوتا دختر داره دلش میخواد یه پسرم داشته باشه . این دلیل نمیشه که کلا از دختر بدش بیاد . درسته؟.منظورم این بود. 

من و خدا خیلی وقته با هم قهریم...
اینجوری هم خوب نیست ولی حالا من خودم چون دختر دارم، دارم پادشاهی میکنم چون خیلی سر و دست میشکنن برا ...

😍😍😍😍😂😂😂😂اوووف اینجوری چ حالی میده