2777
2789
عنوان

چرا همه پسر دوستن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 54 پست
والا خونواده ما برعکسه پسر دار شدم مادر شوهرم گفت اسکال نداره پسرم خوبه

الهی😅😂منم اونروز جاریم اول گفت دختره بچش کلی ذوق کردم بعد گفت پسره گفتم اشکال نداره.پسرم بچس دیگه😂انقد خندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا نسبیه

مثلا خونواده من ما دو تا خواهریم داداش نداریم بابامینا وقتی فهمیدن بچه من پسره خیلی خوشحال شدن ولی خونواده همسرم ناراحت شدن چون خودشون همشون پسر دارن

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
با اینکه خواننده قدیمی هستم . یه سری از تیتر هایی ک نوشته و بودی و اصلا ندیدم مخصوصا اخری 😀 ولی من ...

در حد نرمال که مشکلی نداره. 

ولی خودم اینجا دیدم یه خانمه داشت روش سقط میپرسید که بچه ش رو به جرم دختر بودن بکشه

هرکی هم میگفت نکن، فحش بارونش میکرد

اخرم همه رو نفرین کرد و رفت!!!!

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
کاملا نسبیه مثلا خونواده من ما دو تا خواهریم داداش نداریم بابامینا وقتی فهمیدن بچه من پسره خیلی خوش ...

مام دو تا خواهریم اتفاقا

ولی بازم مامانم تاکید داشت باید بچه ت دختر بشه.

خخخخخ

همسرم هم دو تا پسرن.

اونام همه عاشق دختر بودن. (البته مادرشوهرم اوایل یه کم سوسه اومد برام ولی الان اونم دختردوست شده)

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
در حد نرمال که مشکلی نداره.  ولی خودم اینجا دیدم یه خانمه داشت روش سقط میپرسید که بچه ش رو به ...

بنظرم مشکل روانی داشته. اونجور کسی مادر خوبی واسه پسرش هم نمیشه. 

منم خیلی پسر دوست دور و برم دیدم و خیلی دختردوست... هر دوشونم افراطی بودن. 

من میگم خدا اگر هر دو جنس و به ادم بده واقعا لطف بزرگیه ... 

نه پسرداشتن پز داره . نه دختر داشتن. ولی اینکه خیلیا میگن دختر دلسوزه و پسر سنگدله رو هم قبول ندارم . خالم 4 تا پسر داره همشون زن و بچه دارن از دختر دلسوزترن واسه خالم

اونوقت من خودم یه خواهر بزرگ دارم که مادرم باید تختشم مرتب کنه... اصلا دلسوز مادرم نیست. بنظرم اینکه بچه صالح باشه از همه چیز مهمتره

من و خدا خیلی وقته با هم قهریم...
بنظرم مشکل روانی داشته. اونجور کسی مادر خوبی واسه پسرش هم نمیشه.  منم خیلی پسر دوست دور و برم ...

بله دقیقا

منم همیشه میگم ان شاالله خدا هرچی صلاحه بهمون بده. با اینکه خودم دختر بیشتر دوست دارم

اما چون ادم از اینده خبر نداره، بسپره دست خدا به نظرم بهتره

برای منو همسرم خیلی فرقی نمیکنه،الان هم باردارم و این چند ساله هر چی لباس بافتم دخترونه بوده،ولی راستش چون خودم برادر نداشتم و هیچ وقت تجربه ی پسر داشتن رو توی خانواده نداشتم بدم نمیاد اگه بچم پسر باشه،ولی همیشه از خدا میخوام بهم یه دختر بده چه پسر داشته باشم چه نداشته باشم چون حسرت دامن چین دار و جوراب تور توریش به دل نمونه😊دختر عزیز دل باباشه😘

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
وای منم دقیقا این.بعد مادرشوهرم همیشه میگفت من خواب دیدم نمیدونم کدوم امام یا نمیدونم شهید گفته همه ...

انشالله دخترت زير سايه خدا كنار خانوادش هميشه سلامت و شاد زندگي كنه 

اي جاان ايشالله هميشه شاد باشين سلامت باشين 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗