2821
2789
عنوان

نی نی سایت شده جم تی وی والابخدا

244 بازدید | 30 پست

همش تاپیکای خیانت میزنن ،نمیدونم شوهرش به خواهرش نظرداره،دوستش به بقال سرکوچه نخ داده،مادرش با پدرشوهرش دوسته و هزارتا کوفت و زهرماردیگه اه جمع کنین این بساط رو بخدا عصاب برامون نمونده هروقت چشمم به این تاپیکامیفته حالم گرفته میشه و عصابم بهم میریزه اگه دنبال مشاوره گرفتنین خب بریدپیش مشاورخانواده هم دردودل کنین هم راه حل بهتون بدن ومشکلتون حل بشه اگرم هدفتون فقط جلب توجه کردنه که خدابه راه راست هدایتتون کنه 😑خدابگم چیکارتون نکنه بااین کاراتون عصاب که  نمیذارین واسه ادم 😑😑

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

نميدونم كدومش راسته كدوم دروغ فقط ميدونم اينجور چيزا واقعا وجود داره

بهتره بگيم واقعيت داره به جم تى وى نزديك ميشه 

من خودم اگه بخوام ميتونم ١٠٠تاش تعريف كنم

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

من باور دارم که وجود داره 

چون ادم ها همه شون پاک نیستن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینجور چیزا هست ولی گفتنش اینجا دردیو دوا نمیکنه 

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

اره واقعا .اصلا راهکار درستی هم نمیشنون .یکی میگه برو زندگی کن یکی میگه برو با خاک یکسانش کن وبچه هات رو هم نادیده بگیر .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

عزیزم جم تی وی خودش فیلماشو از رو زندگی نی نی سایتیا میسازه کجای کاری😁

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
نميدونم كدومش راسته كدوم دروغ فقط ميدونم اينجور چيزا واقعا وجود داره بهتره بگيم واقعيت داره به جم ت ...

واقعیتم داشته باشه بازم جاش اینجانیست

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

2825
2823
2791
2779
2792