2777
2789
عنوان

مامانای که بچه یک ساله دارن لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 26 پست
فکر کردم تهرانی ببرش بیمارستان اطفال یا یه متخصص خوب پیدا کن ۱سالشه جون نداره تا پس فردا

آخه تو این خراب شده بیمارستانها قتلگاه چندروز پیش ی بچه هفت ساله روکشتن

وچقدردیرمیفهمیم که زندگی همین روزهایی است که منتظر گذشتنش هستیم
عزیزم من طب سنتی کار میکنم این چیزایی که میگم انجام بده اصلا دارو دکتر نده فقط بدت میکنه و ط ...

من خودم گلوم ميسوزه رفتم دكتر گفت ويروسه هيچ علامت ديگه اي ندارم دخترم نه ماهشه ميگيره از من؟

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یه متخصص خوب پیدا کن انشالا فردا بهتر میشه

ممنون توروخدادعاکنیدبرادخترم از ناراحتی نمی تونم چشم روهم بزارم

عزیزم من طب سنتی کار میکنم این چیزایی که میگم انجام بده اصلا دارو دکتر نده فقط بدت میکنه و ط ...

اینجایی که ما زندگی میکنیم کلپتره نیست چکار کنم چیزی هست جایگزینش کنم

فردا حتما پیش یه متخصص اطفال بچه رو ببرین، ولی تا اون زمان مواظب باشین بدنش کم اب نشه، پودر او ار اس تو یه لیتر اب حل کنید بهش بدین ، چون الکترولیتهاش رو تنظیم میونه هم برا اسهالش خوبه هم استفراغ ولی یهو بهش ندین که شمکمش پر بشه و بالا بیاره بلکه جرعه جرعه

در کنار داروهای پزشک از طب سنتی هم استفاده کنین ولی اونم با مشورت پزشک، اخه داروهای طب سنتی هم بی خطر نیستن و نمیشه به همه بچه ها نسخه یکسانی پیچید