2777
2789

برادرم داشته از خط عابر پياده رد مي شده يه ماشين با سرعت ميزنه بهش و در ميره بعد از بدو بدو و گرفتن فيلم دوربينا رفتم كلانتري كه پرونده كامل شده رو تحويل بدم رئيس كلانتري ميگه پس كو جواب پزشك قانوني ؟ گفتم به من چيزي ندادن ميگه چرا حرف بيخود ميزني خانم غير ممكنه برو دوباره پزشك قانوني رفتم اونجا ميگن ما جواب رو براشون پست كرديم برگشتم كلانتري دوباره به رئيسه مي گم ميگن فرستادن ميگه حتما تو كشوييه خانم فلانيه برو فردا هشت صبح بيا مي گم اين خانم هشت مياد تا كي هست ميگه دوازده مي گم من كه قبل دوازده اينجا بودم ميگه چرا دروغ ميگي برو بيرون اصلا كارت رو انجام نميدم يعني انقدر بي فرهنگ هست هر درجه و هر جايگاهي داره حق نداره توهين كنه از ظهر تا حالا عصبي شدم دلم مي خواد جيغ بكشم

ما رفتیم زیاد کشش ندادن البته فرق داشت کمی قضیه ما

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه که ایطور نیستن😐

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

وای نگو که منم از پلیس راهنمایی رانندگی خیلی گله دارم... واقعا درحق خانوما کوتاهی میکنن...  

برخورد بد و تحقیر کننده کادر اداری نیروی انتظامی به ارباب رجوع... رو چند بار به چشمم دیدم... با آقایون

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

تمام ادارات دولتی از ملت طلبکارن نمیدونم چرا!کارم به کلانتری نکشیده جاهای دیگه خیلی بده .

من همین یک نفس از جرعه ي جانم باقيست⚘آخرين جرعه ي اين جامِ تهي را تو بنوش..💛
همه که ایطور نیستن😐

چرا من به چشم ديدم يكي آمد با دادستان آشنا بود انقدر عزت و احترام گذاشت و با اينكه كارش بايد فردا انجام مي شد همون لحظه انجامش داد خواهر من چند سال پيش داخل ماشينه دوستش بوده دختره كنترل ماشين رو از دست ميده و تصادف مي كنن خواهرم لگنش بد جور شكست بعد دختره نمي خواست از بيمه ش هزينه ديه رو بده وكيل گرفت به قاضي روشوه داد مخارج درمانه خواهرم رو كه ده ميليون بود پيچونده ديه شم صد ميليون بود چون فقط لگنش نبود زيبايي ابرو و دندون خيلي چيزايه ديگه رو كلا بيست تومن داد

بله متاسفانه همینه همیشه 😒

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
چرا من به چشم ديدم يكي آمد با دادستان آشنا بود انقدر عزت و احترام گذاشت و با اينكه كارش بايد فردا ان ...

بازم نظرم همونه، همه ایطور نیستن قطعا و یقینا

من یکی از دایی هام تو کلانتریه، ادم فوق العاده سختگیریه، اصلا از کسی رشوه نمیگیره، حتی واسه اقوام خودشم کاری نمیکنه، خودشو مدیون کسی نمیکنه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت