2777
2789
عنوان

دلم گرفت،چرا انقد همه غمگینن😔

132 بازدید | 16 پست

تاپیکا خیلی غم انگیز شدن،واسه همه ی اونایی که الان دلشون گرفته دعا میکنم حال دلشون خیلی زود خوب بشه😔❤

میشه برای حاجتم *صلوات* بفرستی دوستم❤؟؟،خیلی ممنون🌹.

دنیاجایی نیست ک ادم حالش خوب باشه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

مرسی عزیزم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا شاد شدن دل همه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

یه دلیل مهمش اوضاع افتصادیه

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

یه وقت طرف می خواست عروسی کنه دلش شاد بود، می خواست بچه اش دنیا بیاد دلش شاد بود، مهمون میومد دلش شاد بود ، الان برا همه چی باید چرتکه بندازی که چقد خرج برمیداره

مشکل از ادم های این دوره و زمونه خیلی عجیب شدن به بعضی که اصلا نباید گفت انسان از حیوان هم پست تر و کمتر هستن 

ایشالا همه مشکلاتتون حل بشه . جیباتون پر پول  لباتون خندون دلاتون خالی از غم  . به امید روز های خوب برای همه مردم خوب کشورم . بخند😊😁😂 

یه وقت طرف می خواست عروسی کنه دلش شاد بود، می خواست بچه اش دنیا بیاد دلش شاد بود، مهمون میومد دلش شا ...

هر چی بیشتر زمان میگذره،زندگی کردن و ادامه دادن سخت تر میشه😔

میشه برای حاجتم *صلوات* بفرستی دوستم❤؟؟،خیلی ممنون🌹.