2777
2789
ب جز لیزر

موبر دپی

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم یه نفر بود خجالت داره ولی عینک زدم جشامو بستم اصلا نگاه نکردم خیلی زودم تموم میشه

واقعا زود تموم میشه؟مثلا چند دقیقه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
من رفتم یه نفر بود خجالت داره ولی عینک زدم جشامو بستم اصلا نگاه نکردم خیلی زودم تموم میشه

دوست من لیزر کرد جلساتش رو همه رو نرفت حالا دوباره دراومده البته اون دست و پا بود 

اینم همینجوره؟

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

آخه چنددقیقه هست عضو شده بعد همچین تاپیکی زده  صبح یه نفر این تاپیکو زد بعد کاشف به عمل اومد ک ...

خداییش اسکلن؟مردایی که میان ازین حرفا میزنن هدفشون چیه؟ارضا میشن با حرف زدن😂😂😂😂🤣

اگر با نظرات و سبک زندگی من مخالفی،نیازی به ریپلای کردن و توهین و فحاشی نیست،فقط به خودت مسلط باش و بافرهنگ بودن رو تمرین کن🤫⁦✔️⁩⁦✔️⁩
پا و بیکنی رو ۱۵۰ میدم سه جلسه رفتم فعلا..

زمانش چقدره؟

تیکه تیکه انجام میدن یعنی هربار یه قسمتو یا یهویی نابود میکنن میره؟😂

نه دیگه تیکه تیکه هست...

چند جلسه هم باید بری...

میانگین پنج شیش جلسه باید بری

....Ever since I lost hope, I live much more happier
خداییش اسکلن؟مردایی که میان ازین حرفا میزنن هدفشون چیه؟ارضا میشن با حرف زدن😂😂😂😂🤣

احتمال زیاد 🤣😂

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
کمتر از ده دقیقه پا و بیکینی رو میزنه واسم شایدم کمتر روی بیکینی دو سه دقیقه هست اینجایی که میرم

الان چند جلسه رفتی؟واقعا دیگه درنیومده؟