2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روشی استفاده میکنی ژیلت نزن 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
لیزر

لیزر خیلی ناراحت کننده نیست؟منظورم اینه خواهرشوهرم میگفت دونفر بالاسر ادم وایمیسن با عینک.ادم خجالت میکشه.نه؟🙈

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
بچه ها؟؟ شما هم مشکوکید یا فقط من اینطوریم؟؟؟😏 

مگه پسرا هم به موی زاید اهمیت میدن؟چی میگه این؟😅

اگر با نظرات و سبک زندگی من مخالفی،نیازی به ریپلای کردن و توهین و فحاشی نیست،فقط به خودت مسلط باش و بافرهنگ بودن رو تمرین کن🤫⁦✔️⁩⁦✔️⁩
لیزر خیلی ناراحت کننده نیست؟منظورم اینه خواهرشوهرم میگفت دونفر بالاسر ادم وایمیسن با عینک.ادم خجالت ...

آره خب یه خرده خجالت آوره...

ولی خب به نتیجش که فکر کنی به خجالتش میرزه

....Ever since I lost hope, I live much more happier
مگه پسرا هم به موی زاید اهمیت میدن؟چی میگه این؟😅

آخه چنددقیقه هست عضو شده بعد همچین تاپیکی زده 

صبح یه نفر این تاپیکو زد بعد کاشف به عمل اومد که آقائه نی نی یار هم تاپیکش رو ترکوند

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
لیزر خیلی ناراحت کننده نیست؟منظورم اینه خواهرشوهرم میگفت دونفر بالاسر ادم وایمیسن با عینک.ادم خجالت ...

من رفتم یه نفر بود خجالت داره ولی عینک زدم جشامو بستم اصلا نگاه نکردم خیلی زودم تموم میشه

آره خب یه خرده خجالت آوره... ولی خب به نتیجش که فکر کنی به خجالتش میرزه

تیکه تیکه انجام میدن یعنی هربار یه قسمتو یا یهویی نابود میکنن میره؟😂

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.