2821
2789
عنوان

ازمايش ايمني و انعقادي

151 بازدید | 12 پست

سلام دوستان اين ازمايشات ايمني انعقادي شامل چه فاكتورايي هستن و اينكه اگه خيلي سال باشه اينارو داده باشيم باز بايد بديم يا همون قبوله من يه سري ازمايش دارم نميدونم اينا هست يا نه اگه كسي ميدونه نمونشو بذاره يا اصطلاحتشو بگه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
انتي بادي منظورتونه؟ 

اره فكر كنم همينا كه دكتر ميده اگه ناباروري داشته باشي

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی زیادن یکی دو تا که نیستن

نمونشو نداري بذاري از بس كه گفتن اينا مهمه چرا ندادي نگران شدم ميخوام ببينم دارم اينارو با نه

من دارم عزيزم هفته پيش دادم الان ميذارم

ممنونم عزيزم

من دادم ي چكاب قبل بارداري همه رو جديد بايد بدي مثلا ميكن ريت هپاتيت چك ميشه واكسن بابد زده شه و ...

هپاتيت و ايدز و اينا كه نه چون تازه دادم يه سري ازمايشات ايمني هست 

هپاتيت و ايدز و اينا كه نه چون تازه دادم يه سري ازمايشات ايمني هست 

اها

مال من همش بود

سونو رحم و لگن

سونو سينه

اكو قلب

و اين ارمايشات

Cbc

انزيم كبدي

انتي بادي

تيروييد و پرولاكتين

Vdrl

ادرار

ويتامين دي و ب ١٢

اينا واجباته

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اسمش انتي بادي مثلا بچگي ابله مرغون و سرخچه و اينا گرفته باشي يا نه

ممنون عزيزم لطف كردي

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792