2777
2789
عنوان

به نظرتون خوشبین باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 91 پست
تلگرام یا اینستا داره

تلگرام اره ولی اینستا قبلا باهم غیرفعال کردیم دکس داره داشتخ باشه از من میترسه

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین الان حالت قهر بخودش گرفته رفت بخوابه همیشه باهم میریم تازه میگه دیر بخوابیم الان چیکار کنم ب نظ ...

برو با مهربونی باش حرف بزن.بگو ببخش عزیزم انقدر دوست دارم الکی الکی بهت گیر میدم وگرنه میدونم تو چقدر پاکی.تو خیلی عاشق منی هیچکی اندازه من تو دنیا دوست نداره .از الان شروع کن بنظرم.بگو میخوام حساسیت هامو کم کنم

نفسم به نفست بنده
برو با مهربونی باش حرف بزن.بگو ببخش عزیزم انقدر دوست دارم الکی الکی بهت گیر میدم وگرنه میدونم تو چقد ...

الان بگم ادا درمیاره ب شدت قهر قهروعه خودمو بشکنم اون پررو میشه 😔

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤

اینستا و تلگ رام رو  اس چی پرسیدی

نزاره اینستا داشته باشه آفرین.تو تلگ رام گروه داره که دختر داخلش باشه؟؟آخه شوهرمن ی گروه پرستاری دارن دختر و پسر داخلشه ولی همه سنگینن و همش درمورد قرص و آمپول و پزشکی حرف میزنن

نفسم به نفست بنده

تو شوهرت اینستا داره؟ من فقط اوایل عقدم  دیدم سابقه نتش رو فیلم پو رن دیده بود ازون موقع انگار ضایع شده میگه ت  میخوای منو بسکنی چیزی از گوشیم دربیاری 

نزاره اینستا داشته باشه آفرین.تو تلگ رام گروه داره که دختر داخلش باشه؟؟آخه شوهرمن ی گروه پرستاری دار ...

نه کلا سرش تو گوشی نیست

الان بگم ادا درمیاره ب شدت قهر قهروعه خودمو بشکنم اون پررو میشه 😔

ا بچه پررو جا داره بگم بری ی فصل کتکش بزنی.پس ولش کن.خودش میاد سمتت.ولی ی وقت نری جدا ازش بخوابی ها.خوب نیست فاصله بینتون میوفته

نفسم به نفست بنده

نه میرم پیشش میخوابم ولی ب روی خودم نمیارم همین ک الان سرم تو گوشیه دق کرد از بسنفس عمیق میکش🤣

نه کلا سرش تو گوشی نیست

دختر خوب پس دیگه دلیلی برا بدبینی وجود نداره.اگه ی درصد اهل اینکارا بود شب و روز سرش تو گوشی بود و مشکوک میزد.شاید وقتی تو زنگش زدی گوشیش جلو چشمش بوده دیده زنگ زدی فورا جواب داده.ی کم خوشبین باش

نفسم به نفست بنده
نه میرم پیشش میخوابم ولی ب روی خودم نمیارم همین ک الان سرم تو گوشیه دق کرد از بسنفس عمیق میکش🤣

عییییی خدا.جون خواهری خیلی دوست داره.اذیتش نکن.الانم از گوشی بیا بیرون برو پیشش.نزار بینتون خراب بشه سر چیزای بیخود.پیشش دراز بکش خودش کم کم میاد سمتت

نفسم به نفست بنده
تو شوهرت اینستا داره؟ من فقط اوایل عقدم  دیدم سابقه نتش رو فیلم پو رن دیده بود ازون موقع انگار ...

شوهرمن ی بار وقتی مجرد بود اینستا نصب کرده بود گفت ی جای خیلی مضخرفیه فورا حذفش کرده.الانم نداره.ببین خواهری نباید بهش میگفتی که فهمیدی نگاه فیلم پو رن کرده.ازینه میترسه بری نگاه گوشیش کنی ی چیزی ازش دراری.خواهری من برم شوهرم داره زنگم میزنه.ی شهر دوریه.قوربونت برم.خودتو الکی ناراحت نکن.خدافظ فعلا😍😍😍

نفسم به نفست بنده
عییییی خدا.جون خواهری خیلی دوست داره.اذیتش نکن.الانم از گوشی بیا بیرون برو پیشش.نزار بینتون خراب بشه ...

خیلی ناراحتم باز  دعوا شد دیگه خسته م