2777
2789
عنوان

به نظرتون خوشبین باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 91 پست
اخه شنیدم ربطی ب علاقه نداره مردا بعضیاشون اتفاقا علاقه هم نشون میدن ازونور زنشون رو میپیچونن 

استثنا وجود داره.ولی تو نباید بخاطر اون ی عده مرد خراب زندگیتو خراب کنی.تو وقتی میبینی شوهرت برات همه کار میکنه که تو خوشحال و راضی باشی پس بدان دوستت داره.ولی هیچ وقت نشون نده بهش مشکوکی هیچ وقت

نفسم به نفست بنده
ترس نداره گلم.ولی همه اینا بخاطر اینه خیلی دوستش داری خیلی.روش حسای شدی میترسی بره با یکی دیگه و تو ...

والا ببخشید از لحاظ جنسی ک همیشه سیره محبت میکنم قیافم  کارم تحصیلاتم همش خوبه و ازون بهتر گاهی میگم اگه بخواد بهم بدی کنه واقعا شکست خوردم چون واقعا من ازش سر بودم از خیلی لحاظا

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استثنا وجود داره.ولی تو نباید بخاطر اون ی عده مرد خراب زندگیتو خراب کنی.تو وقتی میبینی شوهرت برات هم ...

اره عزیزم همیشه میگه تو بهم شک داری

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
خدا کنه خوب شم عزیزم مرسی از حرفات خدا بدادم برسه این شک منو نابود میکنه از درس و زندگیم میفتم

گلم برو تو گوگل سرچ کن درمان بدبینی و شکاکی به همسر بهت راه حل میده.بهشون عمل کن.هروقت ناراحت بودی خدایی نکرده مشکل داشتی بیا اینجا ریپلایم کن خواهری.😍😍

نفسم به نفست بنده

اخه رفتاراش منو حساس میکنه بزاره گوشیش دستم باشه چ میدونم سوال میپرسم بدش نیاد ک منم خوب شم

گلم برو تو گوگل سرچ کن درمان بدبینی و شکاکی به همسر بهت راه حل میده.بهشون عمل کن.هروقت ناراحت بودی خ ...

میتونم درخواست دوستی بدم؟ خیلی بهتر شدم باهات حرف زدم کم مونده بود دعوا راه بندازم

اره عزیزم همیشه میگه تو بهم شک داری

از نو شروع کن مثل من.بهش بگو من میخوام دیگه بهت اعتماد داشته باشم شرمنده ام این مدت بهت گیر دادم یا مشکوک شدم.شروع کن و کمکم حساسیت هات ازبین میره.قران بخون گلم آرامش بگیری

نفسم به نفست بنده
از نو شروع کن مثل من.بهش بگو من میخوام دیگه بهت اعتماد داشته باشم شرمنده ام این مدت بهت گیر دادم یا ...

اون قران میخونه نمازم میخونه

اخه رفتاراش منو حساس میکنه بزاره گوشیش دستم باشه چ میدونم سوال میپرسم بدش نیاد ک منم خوب شم

مثلا چه سوالی میپرسی؟؟بخدا خواهری منم اوایل که به شوهرم شک داشتم و خودش فهمیده بود نمیزاشت ی دیقه گوشیش پیشم باشه.ازش چیزی میپرسیدم حرفم میزد میگفت تو خیلی بدبینی.خلاصه اعتماد بنفسمو بالا بردم به خودم گفتم مگه چی کم دارم دیگه ازونورم بی تفاوت شدم وبهش گیر نمیدم وازش معذرت خواهی کردم که بهش بدبین بودم.ازونوقت گوشیش هرلحظه بخوام دستمه

نفسم به نفست بنده
مثلا چه سوالی میپرسی؟؟بخدا خواهری منم اوایل که به شوهرم شک داشتم و خودش فهمیده بود نمیزاشت ی دیقه گو ...

اینم وقتی من کاریش ندارم گوشبش رو میده بهم ولی میترسم باز کنم دعوا کنه خودش گوشی من رو اجازه میگیره ساعتشم ببینه ینی منظورش اینه منم ب گوشیش دست نزنم

خداروشکر اهل خدا و قرانه.من و شوهرم هم مذهبی هستیم.خودت چطور نماز میخونی؟؟

میخونم نماز ولی قران نه شوهر من زیادم مذهبی نیست فقط نماز قران از وقتی بامنه همیشه میخونه

ببین الان حالت قهر بخودش گرفته رفت بخوابه همیشه باهم میریم تازه میگه دیر بخوابیم الان چیکار کنم ب نظرت 

اینم وقتی من کاریش ندارم گوشبش رو میده بهم ولی میترسم باز کنم دعوا کنه خودش گوشی من رو اجازه میگیره ...

آهان ببین گلم شاید رو گوشیش خیلی حساس باشه و دوست نداشته باشه به حریمش دست بزنه کسی حتی شما که همسرشی.ولی شده تا حالا داخل گوشیش چک کنی و چیزی ببینی

نفسم به نفست بنده
آهان ببین گلم شاید رو گوشیش خیلی حساس باشه و دوست نداشته باشه به حریمش دست بزنه کسی حتی شما که همسرش ...

ن والا مثلا پیامی چیزی اصلا ندیدم