2777
2789
عنوان

به نظرتون خوشبین باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 91 پست

ببین واقعا بعضی وقتا ب دلم میفته پاشم برم دنبال خوشیای خودم ب جای استرس کشیدن ک عایا شوهرم خوبه عایا شوهرم بده

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم پرستاره ی محیط که پردختره بعضی وقتا شک به دلم میاد دوباره خودمو کنترل میکنم میگم اگه شوهرم ...

منم گریه میکنم

من با کلی امید اومدم که از نی نی سایت انرژی مثبت بگیرم حتی اگه خودم منفی بودم و منفی گفتم ❤
باهاش میری بیرون ببین چشاش هرز میره یا نه.ببین درمورد دخترا میگه.

خوب ممکنه نگاه کنه ولی ندیدم مثلا کاری اشاره ای ادایی چیزی ن راجب به دخترا اصلا نمیگه

منم گریه میکنم

چندسالته.خواهری؟؟؟من اوایل نامزدی انقدر حساس و بدبین بودم یعنی اگه با دختری از فامیل هم احوالپرسی میکرد دعواش میکردم میگفتم تو نباید اینطور باشی.اونم گفت من پاکم وقتی زن دارم دلیلی برا خیانت نیست.گفت اگه بهس گیر بدم ممکنه به راه بد کشیده بشه

نفسم به نفست بنده
چندسالته.خواهری؟؟؟من اوایل نامزدی انقدر حساس و بدبین بودم یعنی اگه با دختری از فامیل هم احوالپرسی می ...

من ۲۸ سالمه عزیزم وای نمیدونم چرا میترسم بخدا

ببین الان چون فهمیده من ناراحت شدم و ساکت اونم فاز ورداشته 

از رفتارش بدم میاد من اگه اینجوری میشد بجاش توضیح میدادم تا اینکه ادا در بیارم الانم شام نخورد میگه سرم درد داره

اخه شنیدم ربطی ب علاقه نداره مردا بعضیاشون اتفاقا علاقه هم نشون میدن ازونور زنشون رو میپیچونن 

من ۲۸ سالمه عزیزم وای نمیدونم چرا میترسم بخدا

ترس نداره گلم.ولی همه اینا بخاطر اینه خیلی دوستش داری خیلی.روش حسای شدی میترسی بره با یکی دیگه و تو بشکنی.ولی اگه شوهرت دوست داره محاله بهت خیانت کنه.باهاش خوب باش.همیشه بزار از همه لحاظ سیر باشه.

نفسم به نفست بنده
ترس نداره گلم.ولی همه اینا بخاطر اینه خیلی دوستش داری خیلی.روش حسای شدی میترسی بره با یکی دیگه و تو ...

دقیقا شاید همینه خیلی وابستم همه چیو از خودم گرفتم تا همش پیشش باشم ازونو ر میگم خودم رو مشغول کنم راه واسه خیانت این باز نشه