2777
2789
عنوان

برای بچه دوم چطور همسرم و راضی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6005 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو به سن مدرسه برسه خیلی سخت میشه بچه کوچک و یه بچه مدرسه ای. شوهره منم اول راضی نبود انقدر گفتم راضی شد. خیلی فاصله خوبیه. من بچه هام چهارسال فرقشون.  الان نی نی م یه ماهشه😍

شهدا شرمنده ایم 😢
کاش یک سال دیگه هم بخودتون فرصت بدین واقعت ماشاالله بهت  من پسرم ۵سالشه باردار شدم همش میگم زو ...

اختلاف ۵ سال به بالا واقعا بچه ها دیگه به درد هم نمی‌خورن چه تو بچگی نمیتونن همبازی باشن نه تو بزرگی همدم هم.

بابا هر روانشناسی میگه فاصله مناسب سه تا پنج ساله،بگو بهش بعدا دیگه حوصله ندارم برات بچه بیارم یعنی ...

خب مرداهم یه طرف قضیه بچه دار شدن هستن خودبه خود بهشون مربوطه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اختلاف ۵ سال به بالا واقعا بچه ها دیگه به درد هم نمی‌خورن چه تو بچگی نمیتونن همبازی باشن نه تو بزرگی ...

پس من خوب آوردم دوتا داداش میشن 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
خوش به حالت روحیه شو داری من پسرم 4 و نیم سالشه اصلا امادگی ندارم  تا دو سال دیگه هم نمیخوام ...

اگه پسرت شیطون و اذیت کن نیست زودتر بیار الان بهتره تا بزرگتر شه

شهدا شرمنده ایم 😢

خیلی مهمه که همسرت آمادگیشو داشته باشه

این مسئله روی تمام ابعاد زندگیتون میتونه تاثیر بذاره 

بذار بخواد و آماده باشه،اشتباه بزرگی هست که به زور راضیش کنی

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست

شاید شوهرت از نظر مالی شرایط مناسبی نداره شاید الان وضعیت اقتصادی کشور مناسب نیست لطفاً اصرار نکن چون ممکن اگر باردار بشه شوهرت عصبی تر بشه و هر اتفاقی هم که بیفته میگه خودت خواستی پس خودت مسببش هستی خودت هم به تنهایی جاری را بکشد اگر شوهرم نمیخواد صبر کن و با همین بچه از خوش بگذرون برای چی بچه دوم میخوای بیای تو این شرایط بد اقتصادی جامعه برای خودت زندگی کن و آسایش آرامش داشته باش هر زمانی هم که مرغش بشه مستند باشد افزایش هارد بسته میشه و اون بچه معصوم به دنیا میاد

خسته ام بغض دارم 

موعد تخمک گذاریت نزدیکی کن الکی بگو فردا پریود میشم اتفاقی نمیافته،،،ضمنا به جنسیتش فکر کن بعد پشیمون نشی،من پسر دومم میگفتم مهم نیست هرچی میخواد باشه اما بعد که به دنیا اومد دلم دختر خواست مجبور شدم برا سومین بار باردار بشم،،،ضمنا الان اختلاف سنیشون خیلی خوبه خودتم اشتیاق داری ممکن با گذشت زمان پشیمون بشی،زودتر اقدام کن

همسرت بايد شما رو براي بچه دوم راضي كنه نه شما بابا همه دردسراش واسه مادرهاست بارداري و زايمان تازه فكر كن طبيعي هم باشي

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده