سلام. من ی دختر ۳ سال و نیمه دارم. از نظر روحی به شدت آمادگی بچه دوم رو دارم. دخترمم مدام میگه برام نی نی دنیا بیار. پیش همه میگه. همه رو واسطه میکنه بهم بگن. ولی همسرم میگه زوده. هر طوری براش توضیح میدم اختلاف سنی بچه ها زیاد میشه قبول نمی کنه
بگو به سن مدرسه برسه خیلی سخت میشه بچه کوچک و یه بچه مدرسه ای. شوهره منم اول راضی نبود انقدر گفتم راضی شد. خیلی فاصله خوبیه. من بچه هام چهارسال فرقشون. الان نی نی م یه ماهشه😍
بابا هر روانشناسی میگه فاصله مناسب سه تا پنج ساله،بگو بهش بعدا دیگه حوصله ندارم برات بچه بیارم یعنی ...
خب مرداهم یه طرف قضیه بچه دار شدن هستن خودبه خود بهشون مربوطه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شاید شوهرت از نظر مالی شرایط مناسبی نداره شاید الان وضعیت اقتصادی کشور مناسب نیست لطفاً اصرار نکن چون ممکن اگر باردار بشه شوهرت عصبی تر بشه و هر اتفاقی هم که بیفته میگه خودت خواستی پس خودت مسببش هستی خودت هم به تنهایی جاری را بکشد اگر شوهرم نمیخواد صبر کن و با همین بچه از خوش بگذرون برای چی بچه دوم میخوای بیای تو این شرایط بد اقتصادی جامعه برای خودت زندگی کن و آسایش آرامش داشته باش هر زمانی هم که مرغش بشه مستند باشد افزایش هارد بسته میشه و اون بچه معصوم به دنیا میاد
موعد تخمک گذاریت نزدیکی کن الکی بگو فردا پریود میشم اتفاقی نمیافته،،،ضمنا به جنسیتش فکر کن بعد پشیمون نشی،من پسر دومم میگفتم مهم نیست هرچی میخواد باشه اما بعد که به دنیا اومد دلم دختر خواست مجبور شدم برا سومین بار باردار بشم،،،ضمنا الان اختلاف سنیشون خیلی خوبه خودتم اشتیاق داری ممکن با گذشت زمان پشیمون بشی،زودتر اقدام کن