2777
2789
عنوان

قضیه ارتباط شوهرم با دختر خاله اش

4282 بازدید | 32 پست

قضیه از این قراره که دو سال پیش اینا باهم چت میکردن تو تل و بهشون مشکوک شدم تل شوهرمو حک کردم و دیدم که بله شوهرم همش پشتش موس موس میکنه و ابراز علاقه و اونم خیلی محل نمیده در واقع با دست پس میزنه با پا پیش میکشه از همه چت هاشون اسکرین گرفتم و نگه داشتم انقدر فشار روم بود که قضیه رو به داداشم گفتم خیلی ناراحت شد حالا شوهرم از کجا فهمید که من به برادرم گفتم نفهمیدم شاید خودش گفته بماند 

این دختر خاله تو یه شهر دیگه اس و تو اون تایم یا اونا زود زود میومدن شهر ما یه چیزی میشد ما مجبور بودیم بریم مثل ختم و اینا تو همین هین متوجه خیانت دیگه از شوهرم شدم دعوای حسابی کردیم و من رفتم وکیل دیدم و وکیل گفت هیچ کاری نمیتونی بکنی مگه اینکه مهریه تو اجرا بزاری و تحت فشارش بزاری و چون همسرم وضع مالیش خوبه و این پولا براش رقمی نیست فایده نداره گفت یا به یه بزرگتر بگو نصیحتش کنه منم به یکی از فامیلاشون که خیلی باهاش رودر باسی داره و دکترای رونشناسی داره در میون گذاشتم وقتی شوهرم فهمید خیلی شاکی شد و تا مدت ها به نظر میومد کاری نمیکنه ولی من هنوز حرسم نخوابیده بود برای تلافی تو اینستا با یه آقای در حد دو سه روز چتی اونم جلوی شوهرم در ارتباط شدم که شوهرم بفهمه در نهایت فهمید و خیلی داغون شد از ناراحتی اعصاب دو روز بیمارستان بستری شد ‌و اقدام کرد برای طلاق چند روز کشمکش تا اینکه بخشیدو قضیه تموم شد 

تا الان هیچی ازش ندیدم رابطمونم چه جنسی و عاطفی خیلی خوبه 

تازگی ها یعنی دو سه روزه میبینم که تو اینستا به همون دختر خاله اس ریکویست میده اونم یا رد میکنه یا ج نمیده شما بگید با این مرد چه کار کنم 

فقط نگید طلاق بگیر که اصلا شرایط شو ندارم و دو تا بچه دارم 

همه رم تو همون پست اول نوشتم که اذیت نشید 

بابا انقد گیر نده ولش کن قبلا یه گوهی خورده تازه اونم که پا نداده بااع

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

بهش بیشتر محبت کنه ببین مشکلش چیه ک اینکار میکنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنم بخاطر کار گذشته رو تون بهم باز شده و کار الانشم بهتره ندید بگیری نسبت به چیزایی که قبلا دیدی

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

ببین دختر خالش چی داره که تو نداری،اگه واقعا خیانت میخواست بکنه و هوس بود میرفت سراع کسای دیگه،اما حتما این یه چیزی داره که برای شوهرت خیلی جذابه که نمیتونه ترکش کنه،یا ظاهر یا اخلاق یا چیزای دیگه بهش فکر کن

ببین دختر خالش چی داره که تو نداری،اگه واقعا خیانت میخواست بکنه و هوس بود میرفت سراع کسای دیگه،اما ح ...

درست میگی من تو زیر یه سقفیم خوبی ها وبدی های منو باهم میبینه ولی دختر خالشو سالی یه بار یا دوسال یه بار میبینه و قاعدتا بدی هارو نمیبینه فقط خوبی هارو میبینه