2777
2789
عنوان

قضیه ارتباط شوهرم با دختر خاله اش

| مشاهده متن کامل بحث + 4307 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بخواه که بزنه به نامت

اره برای خودت پول و دارایی جمع کن در ازای خیانتی که تحمل میکنی - بعدم میگی جدا نمیشی خب چه راه حل دیگه ای بدیم بهت بگیم بمون تحمل کن شوهرتم که میگی درست نمیشه 

اخه اونم بدش نمیاد میگم اولش ناز میکنه بعدش شروع میکنن به چت کردن 

خب وصع شوهرت ک خوبه طلاق بگیرمهریه وبگیر بجههاتم بگیر خرجی بجه هارو میده دیگ زندگیتو کن

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.

به دختر خالش بگو یا خودتو جمع میکنی یا خودم دست بکار میشم...وقتی نمیتونی شوهرتو تغییربدی یکار کن دختر خالش کلا بلاکش کنه و یه جواب قاطع بهش بده ک مزاحمش نشه

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
ميدونم كار درستى نكردى كه با يكى ديگه رابطه داشتى ولى ايول به دل جراتت👊👊

عمدا این کارو کردم میدونم خیلی بیشتر از اینا دوسم داره که بخاطر همچین چیزی طلاقم بده حد اقل بخاطر بچه هاش این کارو نمیکنه عمدا وقتی اون خونه بود چت میکردم که زودتر مچمو بگیره طرف آدم خوبی بود چرت و پرت نمیگفت بیشتر از بچه ها میپرسیو چیزای دگه 

اخه اونم بدش نمیاد میگم اولش ناز میکنه بعدش شروع میکنن به چت کردن 

باهاش بهتر باش محیط گرم تر کن تا دیگه کشش پیدا نکنه به اون

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
خب وصع شوهرت ک خوبه طلاق بگیرمهریه وبگیر بجههاتم بگیر خرجی بجه هارو میده دیگ زندگیتو کن

میگم شرایط طلاق ندارم بچه ها رو که نمیده اون وقت بچه ها میشن اهرم فشار این بکش اون بکش 

دختر که هنوز پا نداده بعدم حال اینو گرفتم حال صغرا کبرا و چی باید شوهرمو به راه بیارم نمیشه😤😤😤

درسته پا نداده ولی برخورد جدیم نکرده میتونی دوستانه باهاش حرف بزنی ک یه برخورد جدی بکنه با شوهرت ک شوهرت دیگ دنبالشو نگیره

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
درسته پا نداده ولی برخورد جدیم نکرده میتونی دوستانه باهاش حرف بزنی ک یه برخورد جدی بکنه با شوهرت ک ش ...

نمیتونم به دختری که معلوم نیست اینستاشو جک کرده یا نه میدونه این اصلا میخواد ارتباط بگیره زنگ بزنم چی بگم آخه