2777
2789

خيلي ناراحت ازدست همسرم خيلي 

بعديكبار اي وي اف ناموفق اينبار باردارشدم كلي امپول وقرص  نگم براتون دوسال اول ازدواج بخاطر ميكروادنوم هيپوفيز همسرم ومشكل بارداريش  توتمام مراحل دكترش همراهيش كردم حتي  وقت ام ار اي مغزش تو اتاق ام ار اي دستشوگرفته بودم كه نترسه خطر اشعه رو قبول كردم ولي اون قدر زحمتتامو نميدونه ازشانسمم بارداريم بدويارشدم  نه هرچي هوس ميكنم رو تهيه ميكنه هم تولدمو كه مهر بود كاري نكرد نه بخاطر بارداريم دلموشادنكرد دريغ ازيه دسته گل ....خيلي دلم شكسته 

واسه سلامت ني ني هاي توشكمم دوتاصلوات ميفرسيننن😘😘😘😘خداجونم شكرت

دوقلو داری عزیزم کاملا درکت میکنم منم با ی وی اف کلی دردسر باردار شدم الانم که باردارم شوهرم تصادف کرده تمام زحمتهای خونه با منه سرکارم میرم میدونم که تهش قدر نمیدونه 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
دوقلو داری عزیزم کاملا درکت میکنم منم با ی وی اف کلی دردسر باردار شدم الانم که باردارم شوهرم تصادف ک ...

اول دوتا بود الان يكي يه. دكترگفت يكي شو بايد با امپول دفع شه بكي بمونه 

آخي عزيزم انشاالله بزودي خوب شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداري با اي وي اف خيلي سخته فقط اونايي ك اين راه رو رفتن ميفهمن ودرك ميكنن .. شوهرم خيلي داره كوتاهيي ميكنه. اصلا برام قابل هضم نيست كاراش نه حرف زدن بامحبت نه قهركردن هيچي جواب نميده

چ پرو هس ناراحت نشیا اخه دلش میاد

ديشب ازناراحتي فقط اشك ميرختم رفت جاشو عوض كرد  وخوابيد😥انگار ن انگار

ولش کن مردیکه رو چشم سفید

كاش از اول ميشناختمش ..بعدمثبت شدن ازمايش وبارداريم اخلاقش عوض شد بي تفاوت ترشد ديه مطمعن شده بخاطربچمم نميتونم برم😭😭. اين همه نقش بازي كرده تا من باردارشم مشكل شو به روش نيارم الانم😭😭 خيلي پشيمونم