۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 421 عنوان آی یوآی موفق؟؟ 142 بازدید | 7 پست سلام عزیزان اگه کسی اطلاع داره کمک کنه من تازه ۶ روزه آی یو آی کردم ولی طاقت نیوردم بی بی زدم گفتم ۱۰۰٪ منفی میشه ولی بعد چند لحظه هاله انداخت من روز ۱۸ سیکلممآیا مثبت کاذبه؟ امیدوار باشم؟ 🤭🤭 1397/08/06 | 04:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 421 Tokhme جان توکل ب خدا هر چی اون بخواد میشهولی من هر ماه hcg میزنم ولی هیچ وقت بی بیم مثبت نشد حتی در حد هاله همیشه با بی بی منفی مواجه شدم
tokhme عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1660 Tokhme جان توکل ب خدا هر چی اون بخواد میشه ولی من هر ماه hcg میزنم ولی هیچ وقت بی بیم مثبت نشد حتی ... من چیزی ک میدونم اچ سی جی مثبت میکنه . الهی ک مثبته. من بعد دو سال با ای یو ای اول باردار شدم شکر خدا.
۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 421 من چیزی ک میدونم اچ سی جی مثبت میکنه . الهی ک مثبته. من بعد دو سال با ای یو ای اول باردار شدم شکر خد ... خدارو شکر عزیزم منم آی یو آی اولمه ۳ ساله ازدواج کردمشما مشکلتون چی بود؟ من ناباروری بدون علت دارم مشخص نیست برای چی طبیعی باردار نمیشم
tokhme عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 1660 خدارو شکر عزیزم منم آی یو آی اولمه ۳ ساله ازدواج کردم شما مشکلتون چی بود؟ من ناباروری ... من تنبلی تخمداان.همسرم تحرک اسپرمش فقط سی درصد بود