2777
2789
عنوان

دندون پزشک داریم؟ خواهشاً کمک کنید

156 بازدید | 24 پست

بچه ها من دندون عصب کشی شدم بعد ۶ ماه چند روزه وقتی چای یا غذای داغ می خورم گرما زو یه لحظه حس میکنه میگم شاید علتش اینه ۲ماهیه زیاد ترشی می خورم که دندون حساس شده نگرانم نکنه چیز جدیه اگه میدونین کمک کنین

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹

طبیعیه یکم حساس ش دندونت،امانبایداذیتت کنه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا عفونت داره پیش همون دکتری که عصب کشی کردین برید

اخه درد نداره فقط گذرا گرما رو حس میکنه وقتشان ندارم برم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹
احتمالا عفونت داره پیش همون دکتری که عصب کشی کردین برید

عفونت داشته باشه خیلی دردداره اصلادندونی ک عفونت داره رو تاعفونتش رفع نشه عصب کشی نمیکنن

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
طبیعیه یکم حساس ش دندونت،امانبایداذیتت کنه

نه اذیت نمیکنه؟ من همش توهم از دست دادن دندونامو دارم شاید اینم دارم به خودم تلقین میکنم فقط یه لحظه گرما رو حس میکنم دردی ندارم

عفونت داشته باشه خیلی دردداره اصلادندونی ک عفونت داره رو تاعفونتش رفع نشه عصب کشی نمیکنن

نه اخه من دندونم قبلا عصب کشی شده بود درد داشت پیش پزشکم رفتم گفتن کمی عفونت داره انتی بیوتیک مصرف کردم خوب شد

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
نه اذیت نمیکنه؟ من همش توهم از دست دادن دندونامو دارم شاید اینم دارم به خودم تلقین میکنم فقط یه لحظه ...

طبیعیه،،ممکنه دندون بغل اون دندونی باشه ک عصب کشی کردی حس میکنی اونه ک عصب کشی شده

نه بیشتر از ۶ماهه عصب کشی کردم چند روزه این حس و دارم

طبیعیه،،ممکنه دندون بغل اون دندونی باشه ک عصب کشی کردی حس میکنی اونه ک عصب کشی شده

اره شاید چند روزه اصلا خواب و خوراک و ازم گرفته بس که حس بدی دارم تازه از اون پزشکی میترسم 

ممنونم عزیزان که جواب دادین

اره شاید چند روزه اصلا خواب و خوراک و ازم گرفته بس که حس بدی دارم تازه از اون پزشکی میترسم 

بهش توجه نکن چون خیلی داری دقت میکنی کوچکترین چیزم حس میکنی

اخه درد نداره فقط گذرا گرما رو حس میکنه وقتشان ندارم برم

من خیلییی میرم دندون پزشکی اوضاع دندونام افتضاست..یبار اونجا از دکتره شنیدم ب ی مریضی گفت عصب کشی ام ک باشه ازرده اش نباید بکنی.درد میگیره ولی شما احتمالا بخاطر عفونتی چیزیه برو ی معاینه انجام بده.الان انتی بیوتیک نخوری بعدش ژلوفنم دردشو بند نمیاره