2777
2789
عنوان

دندون پزشک داریم؟ خواهشاً کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 24 پست
خب بعد عصب کشی ام ممکنه عفونت کنه

بعدعصبی کشی دکتر انتی بیوتیک میده ک عفونت نکنه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

[QUOTE=72928638]منم اینجوری شدم خیلی عذاب آوره برام.اصلا غذای داغ یا چای نمیتونم بخورم.[/QUOTE عزیزم بعدش رفتی دکتر علتش چی بود

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=72928638]منم اینجوری شدم خیلی عذاب آوره برام.اصلا غذای داغ یا چای نمیتونم بخورم.[/QUOTE عزیزم ...

والا ب من ک دکتره گفت عصب کشی من مشکلی نداره.

گفت برو عکس بنداز عکس انداختم نگاه کرد گفت ریشه ی دندون عقلت فشار میاره بهش باید اونو بکشی😨😨

منم فعلا فرصت نکردم بکشم دندون عقلمو.ولی فکر نمیکنم ربطی داشته باشه.دکتر خوبی هم هست بهش اعتماد دارم نمیدونم چرا اینجوری شد.

مدتها بعدش منظورمه.حتی بعد از پرکردنش

شما این حس و داری

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹
والا ب من ک دکتره گفت عصب کشی من مشکلی نداره. گفت برو عکس بنداز عکس انداختم نگاه کرد گفت ریشه ی دند ...

اخه من دندون عقلم ندارم نمیدونم شاید زیادی دارم فکر میکنم

یعنی اشتباه میکنم؟ تجربه اشو داشتم.لثه ام عفونت کرده بود درحالیک دندون اون قسمت از لثه ام عصب کشی بو ...

دردم داشتی؟؟