2777
2789
عنوان

نی نی یارها بیاین درد و دل کنیم :-\

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 29 پست
سلام  ببخشید میگم شما واقعا از سوپر فود بست دی راضی بودین؟ احیانا از آشناهاشون نیستین؟:) ک ت ...

سلام خیر این محصول مال دکتر خلخالی هست و من الان 3 ماهه که استفاده کردم بشدت راضیم دارم همچنان استفاده میکنم

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
سلام خیر این محصول مال دکتر خلخالی هست و من الان 3 ماهه که استفاده کردم بشدت راضیم دارم همچنان استفا ...

این تاپیکو ببینید

تو تقدیرنامهدش اسمشو زده عارف

درصورتیکه اسمش عرفان

میدونید ک دامپزکشی خوندن

گیاهی رو طبق تجربه بدس آوردن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2059968/مخترع-پودر-گیاهی-سوپر-فود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خیر این محصول مال دکتر خلخالی هست و من الان 3 ماهه که استفاده کردم بشدت راضیم دارم همچنان استفا ...

تو آشناهاتون دیگه کیا استفاده کردن؟

کلا کی بهتون اینو پیشنهاد داد؟

کسی بوده

دارو رو قط کرده باشه

و همچنان اثراتش مفیدش باقی مونده باشه؟

بعده مصرفش معده درد نمیگیرید؟

یا کلا دچار مشکلات گوارشی و سردرد و سرگیجه نمیشید؟

تو آشناهاتون دیگه کیا استفاده کردن؟ کلا کی بهتون اینو پیشنهاد داد؟ کسی بوده دارو رو قط کرده باشه ...

پدرم و خانومش ، مادرشوهرم و دوستم 

یکی از دوستان خونوادگیمون بهم گفته بود ولی من تهیه نکردم اما اینجا کاربر ترنمم که گفت من رفتم تهیه کردم 

هیچکدوممون مشکل معده درد و سرگیجه و... نداشتیم ولی هممون داریم هنوز استفاده میکنیم و هنوز قطعش نکردیم

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
این تاپیکو ببینید تو تقدیرنامهدش اسمشو زده عارف درصورتیکه اسمش عرفان میدونید ک دامپزکشی خوندن گی ...

این عارف و عرفان فرق میکنه من مال دکتر عرفان خلخالی رو استفاده کردم و کاملا راضیم

این تاپیکو ببینید تو تقدیرنامهدش اسمشو زده عارف درصورتیکه اسمش عرفان میدونید ک دامپزکشی خوندن گی ...

من کانال عارف رو هم دارم ولی از کانال عرفان مشاوره گرفتم و خرید کردم

پدرم و خانومش ، مادرشوهرم و دوستم  یکی از دوستان خونوادگیمون بهم گفته بود ولی من تهیه نکردم ام ...

مگه واسه خانواده تون تاثیر آنچنانی نداش

ک ب محضی ک اون کاربر گف رفتین تهیه کردین؟

اسم کاربری کامل اون کاربرم کامل بگید

یا یکی از تاپیکاشونو بفرستید

مرسی

مگه واسه خانواده تون تاثیر آنچنانی نداش ک ب محضی ک اون کاربر گف رفتین تهیه کردین؟ اسم کاربری کامل ...

اول من واسه خودم گرفتم بعد واسه خونوادم ، بعد اینکه رو خودم جواب داد برای اونا هم خریدم 

اسم کامل اون کاربر هم یادم نیست 

پدرم و خانومش ، مادرشوهرم و دوستم  یکی از دوستان خونوادگیمون بهم گفته بود ولی من تهیه نکردم ام ...

این جمله تونو ک خوندم

فک کردم منظورتون اینه

پدرو خانومشونو مادرشوهرو دوستتون

قبل از شما تهیه کردن

ب توصیه ی دوست خانوادگیتون

ولی شما تهیه نکردین