2777
2789

اول یا دوم؟

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سندروم دان

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بتای خونت

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
غربالگری اول.

یکی سندروم داون و سندروم ادوارد و یه سندروم دیگه ( که سندروم داون رو از روی ضخامت مایع پشت گردن میگن و با آزمایش خون خودتون مقایسه میکنن و یه نتیجه کلی میدن) میشه NT

یکی اینکه ببینن نوک بینی توی سونو مشخص هست یا نه که بهش میگن nasal bone یا ب اختصار NB 

چیزهای دیگه هم ممکنه دکترتون اضافه کنه ولی اصلی هاش ایناس 

فکر کنم یکی ش هم اینه که ببین لوله عصبی نخاعی تشکیل شده یا نه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

سلام دوستان  . ممنون میشم جواب سوالمو بدین . آیا امکان داره بخاطر قرص دوفاستون . بی بی چک هاله کاذب بندازه ؟؟؟؟؟ اخه دوفاستون تحت نظر دکتر میخورم روز موعود پریم  بیبی چک خودکاری هاله انداخت اما آزمایش بتام منفی بود . ممنون میشم راهنماییم کنید اخه هنوز پری نیومده😖

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
بتا برای اینه که بفهمی بارداری یا خیر😑😑😑

بتا اول بارداری میره بالا

اواسط ش باید بیاد پایین. اگه‌نیاد یعنی مشکلی هست

عزیزم میشه بپرسم از سزارین با بی حسی راضی بودی یا نه؟؟

بتا اول بارداری میره بالا اواسط ش باید بیاد پایین. اگه‌نیاد یعنی مشکلی هست عزیزم میشه بپرسم از ...

درسته ولی فکرنکنم غربالگری برای بتا باشه یا هست؟

نه اصلا راضی نبودم کمرم گردنم داغون شده