2777
2789
عنوان

کسی بوده ک قبل از اینکه باردار بشه واسه نینی آینده اش وسیله بخره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماااا برات میفرستم واسه من 5متری هستش از شهرفرش گرفتم

وووی چه نازه خداا

مبارک باشه عزیزم

قیمتش چندشده؟ من هرچی میبینم خ گرانن

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
دیگه برا تشک وقنداق فرنگیه که خریدم آدرس خونه مامانمودادم خخخخ گفتم الان میگن قطعاحاملس بمانمیگه

منم خرید میکنم ادرس خواهرمو میدم چون همسرم نمیدونه بعد قایمکی ازش میگیرم میارم خونه

خدایا شکرت 

من تا دلت بخواد خریدم . خیلی دوس دارم نوزادی وسیله بخرم. یکساله هرچی خوشم میاد میخرم. اتفاقا کار خوبی میکنی 

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
به نظرتون از چی شروع کنم به خریدن 

اگر هنوز نی نی ندارین. هرچیزی که مشترک بین دخترو پسر بخرین.

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...