2777
2789

این کاربرها ثبت نام کردن کاربریشون ثبت شده ولی نمیتونن وارد کاربریشون بشن کاربر روح 76هم همینجوری بود

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تو تاپیک عکسبازی نبود یکی ناراحت بود چرا پدربزرگ شوهرش میخواد رو بچش اسم علی اصغر بذاره عنوانشم ای ...

منم زیاد دیدمش 

نمیدونم چیه 

الان ی کاربر رفته رو اعصابم نمیدونم پیگیرش بشم یا ن 🤔😒

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیم بود هی منو لایک میکرد اسمش کاربر نی نی سایت بود  بعد حضور خارجی نداشت نه عکس داشت نه وقتی ...

اره این همون کاربر روح بوده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
از روحی ک در تاپیک قبل اومد کاربرای انلاین خواهش میکنم خودتو به ما نشون بده چطوری منشنت کنم اخه ...

میخوای احضارش کنی😂😂😂

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
بِسْم الله بگو غيب بشه👹👹👹

چقد این ایموجیایی که گذاشتی شبیه عکس کاربریتن😊

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

یکی از کاربراس اونروز گفت کاربری دوممه 😂

ن اصلا خیلی عجیب غریبه.باید نام کاربری باشه.وقتی روش میزنی باید یه اطلاعاتی بیاد.ولی نمیاد

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
یکیم بود هی منو لایک میکرد اسمش کاربر نی نی سایت بود  بعد حضور خارجی نداشت نه عکس داشت نه وقتی ...

آره اون چی بود ؟

منم لایک میکرد 🤣

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
منم زیاد دیدمش  نمیدونم چیه  الان ی کاربر رفته رو اعصابم نمیدونم پیگیرش بشم یا ن 🤔😒

کیه خواهر؟

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐