2777
2789
عنوان

رفتم لباس بخرم

209 بازدید | 14 پست

چند روز رفتم تیراژه شلوار جین و لباس بخرم رفتیم رفتم فروشگاه ال سی خیلی خلوت بود تعجب اور بود قیمتها رو دیدم جین 490تومن بلوز استین بلند یه کم گرم 290شلوار تو خونه ای 150 اومدم بیرون فروشگاههای دیگه همین بود پشیمون شدم امروز رفتم میرداماد کار داشتم یه مغازه بزرگ بود خیلی لباسهاش قشنگ بود قیمتها رو دیدم وای چه ارزونه 70تومن یه سبد برداشتم مشغوله خرید شدم نگو قیمتها به تومنه یعنی700تومن یه پیرهن چه خبره هیچی یواشی گذاشتم سر جاش اومدم بیرون

واقعا قیمتهای لباس انقدر گرونه؟؟؟؟؟من زیاد خرید نمی رم یا قیمتها همین شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینه تعجب نکن تو این دوهفته اینطوری شده من کفش میخواسم بخرم ۲۴۵ تومن گفتم برم بعدن بیام شاید تخفیف زدن دقیقا یه هفته نشد رفتم دیدم زده ۳۹۰😕 گفتم دارم نمیخوام😁 خداروشکر پارسال مادرشوهرم از ترکیه یه عالم لباس اورده امسال هیچی نمیخرم 

فردامون از امروز دیروزتره...

من شلوار لی خریدم۴۰تومن!!🙄😐😐😐

انقدرم خوب وکارکنه...خیلیم راحته..

یه شلوار لی ام خریدم۸۰تومن انقدسفته اذیت میشم..

نباباچخبره..

مانتو خریدم۴۵و۳۵عااالی شیک!!

همون مانتوهاروجاهای دیگه باهمون جنس میدن۸۰ تا۹۰!!

بگرد جاهای ارزون پیدا کن..

بعضی مغازه ها پول اجاره مغازشونو میکشن الکی گرون میدن..😐

سلام به نظر من اصلا نمي ارزه!! اگه تهران هستي و سمت غرب، دور فلكه اول صادقيه يه مانتو فروشي هست هنوز مانتوهاشو ٤٩، ٥٠ زده. توي پاساژ گلديس طبقه پايين يه شلوار فروشي هست شلوار لي، جين، كتان از ٤٠ داره تا٨٠