2777
2789
عنوان

خونه ی سبز علاقه مندان به گل گیاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12203 بازدید | 184 پست
ممنون . دارچین اموخته ی جدیدی بود برام . امتحان میکنم سپااااااس 

خواهش میکنم. حتی گلهایی که شته دارو یا مورچه دارشدنو میشه بوسیله دارچین سم زدایی کرد. و شته های سفیدک روی برگهارو بوسیله کمی مایع ظرفشویی و اب با پنبه آغشته کنید بکشید از بین میرن 

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

سانسوریا را هم بارها طبق دستورات اینترنتی تلاش کردم تکثیر کنم ولی همگی داخل خاک خراب و گندیده میشه . فقط یه      دیفن باخی را زدم که اون هم سه ماهه خراب نشده ولی برگ جدید هم نداده 😢😢😢

لطفا یه صلوات 🌸برای حل مشکلم بفرستید . نیازمندم 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برگ موزی کسی داشته ؟؟؟ نور مستقیم میخواد؟،؟

چقدر گلتون شبیه پاندانوس هست لبه های برگاش تیز هستن یا نه ؟؟

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
سانسوریا را هم بارها طبق دستورات اینترنتی تلاش کردم تکثیر کنم ولی همگی داخل خاک خراب و گندیده میشه . ...

سانسوریا داخل اب سریع میپوسه. داخل خاک هم مدت زمان زیادی لازمه و نورش هم باید غیرمستقیم بخوره و اب هم زیاد ندین هفته ای دوبار  تا پاجوش بزنه و یک روز درمیون میتونین غبار پاشیش کنید. تقریبا دو سه ماه زمان میبره پاجوش بزنه. و اینکه چندساعت بعد از برش زدن کنار بزارینش بعد که پایینش دیدین پینه شد بزارینش داخل خاک تا سریع خراب نشه.

سانسوریا را هم بارها طبق دستورات اینترنتی تلاش کردم تکثیر کنم ولی همگی داخل خاک خراب و گندیده میشه . ...

دیفن باخیا و آگلونما و گوش گرگی و یوکا خیلی دیر ریشه دار میشن تقریبا دوماه زمان لازمه چه تو خاک چه تو آب فرقی نداره. 

اره تیز هستن مادر شوهرم بهش میگه برگ موزی اسم علمی شو نمیدونم

آخی خب خیلیا اسم علمی گلهارو نمیدونن. این گل پاندانوس هست .

گیاه پاندانوس به نور متوسط، حرارت زیاد، آبیاری فراوان، رطوبت ۵۰ تا ۷۰ درصد و خاک قلیایی احتیاج دارد.

و اینکه محیطش خوب باشه خودش پاجوش میزنه. گل مقاومی هست.

آخی خب خیلیا اسم علمی گلهارو نمیدونن. این گل پاندانوس هست . گیاه پاندانوس به نور متوسط، حرارت زیاد، ...

الان نور مستقیم طرف صبح بهش میخوره داره از وسط برگ میده بعد از شش ماه .ممنون ک راهنمایی کردید 

الان نور مستقیم طرف صبح بهش میخوره داره از وسط برگ میده بعد از شش ماه .ممنون ک راهنمایی کردید 

چقدر خوب حتما هر دو سه ماهی خاکشو تقویت کنید و اینکه در کل گیاهی هست که نامحسوس بزرگ میشه خیلی دیر . واینکه نور مستقیم افتاب بهش نخوره از پشت پنجره کافیه. 

دوستان عزیز برای تقویت گلهاتون یک نوع کود هست به اسم کود کریستال میتونین تهیه کنید و با اب مخلوطش کنید و اسپری کنید به گلهاتون مخصوصا پاییز و زمستون خیلی تاثیر داره ماهی یکبار کفایت میکنه. تقریبا قیمتش پنج هزار تومن هست برای یک الی دوسال جوابگو هست. 

تقویت با چی ؟؟خاک برگ خوبه ؟؟؟

اره خاک برگ خوبه و اینکه هر چندماه کلا خاکشو عوض کنید چون مواد مغذی خاک دو سه ماه از بین میرن مگر کود استفاده کنید