2777
2789
عنوان

خونه ی سبز علاقه مندان به گل گیاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12205 بازدید | 184 پست
دوستان عزیز برای تقویت گلهاتون یک نوع کود هست به اسم کود کریستال میتونین تهیه کنید و با اب مخلوطش کن ...

عزیزم گلامو صفحه پنج گذاشتم ببینید اسماشونو می دونی 

خنده پسرم و نگاه پر مهر همسرم نبض زندگی من هستن

این کود تقویتی هست و برگای گلهارو سبز نگه میداره

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای روی اپن آشپزخانه چ نوع کاکتوس یا گل بگیرم چون نور مستقیم نداره .اپنم خالی و بی روحه

گل پتوس روند هم هست بلند میشه قشنگه. گلهای کوچیک هم کاکتوس های توپی و بلند خاردار قشنگن. تراریوم های شیشه ای که چند نوع گل داخل شونه قشنگن. گل دراسنا قشنگه اما سایز کوچیکش. و سانسوریا پا کوتاه خبلی قشنگه

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...
کرواسوالا خرفه ای نگهداری راحتی داره نور غیر مستقیم نیاز داره و ابیاریش هم تقریبا دو روز درمیون و غب ...

گلم غبار پاشی چیه و اینکه این گل وقتی دراز میشه میتونیم ببریم و داخل اب بزاریم تا دوباره بکاریمش؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم گلامو صفحه پنج گذاشتم ببینید اسماشونو می دونی 

الان میبینم بهتون میگم

گلم غبار پاشی چیه و اینکه این گل وقتی دراز میشه میتونیم ببریم و داخل اب بزاریم تا دوباره بکاریمش؟

غبار پاشی یعنی با اسپری از فاصله نیم متری گلو اب پاشی کنید. 

چه گلی باشه ؟؟؟ مثلا پتوس و گندمی و برگ بیدی ایناهارو میشه قلمه از ساقه زد. 

اسم گلامو نمی دونم اگه می دونین بگین

اولین گلتون آلوئورا هست. دومین گلتون شببه گل حنا هست ؟ گل میده یا نه ؟؟؟ فک کنم محیطش جوریه که گل نمیده

غبار پاشی یعنی با اسپری از فاصله نیم متری گلو اب پاشی کنید.  چه گلی باشه ؟؟؟ مثلا پتوس و گندمی ...

نه همین که عکسش رو گذاشتین روش ریپلای زدم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
گل پتوس روند هم هست بلند میشه قشنگه. گلهای کوچیک هم کاکتوس های توپی و بلند خاردار قشنگن. تراریوم های ...

پتوس داشتم اصلا رشد نکرد بردم پشت پنجره الان داره جونه میزنه حتما یکی از کاکتوسها یا تراریوم میگیرم  

ممنون از تاپیک مفید و کاربردیتون   

نه همین که عکسش رو گذاشتین روش ریپلای زدم

اهان خرفه ای منظورتون. این خیلی راحته نیاز به اب نداره ببرینش بزارین داخل خاک تو مدت زمان یک الی دوماه ریشه میزنه تو آب ریشه دار میشه ولی من امتحان نکردم همیشه تو خاک گذاشتم. هرچی بیشتر قلمه بزنید بیشتر جوانه میزنه 

پتوس داشتم اصلا رشد نکرد بردم پشت پنجره الان داره جونه میزنه حتما یکی از کاکتوسها یا تراریوم میگیرم ...

پتوس فقط میخواد خاکش خوب باشه و ابیاریش. نور روی هر گلی تاثیر داره. پتوسو اگر زود زود قلمه بزنید رشدش بیشتر میشه. 

پتوس داشتم اصلا رشد نکرد بردم پشت پنجره الان داره جونه میزنه حتما یکی از کاکتوسها یا تراریوم میگیرم ...

قربونت عزیزم 😊

چه گلهای قشنگی عالی هستن. ان شالله همیشه واستون سبز بمونه. من گل دراسنا کامپکت رو پنجاه تومن خریدم. ...

ممنون عزیزم. آره قشنگن همشون.  دیفن به من میگفتن سخته نگهداریش،  ولی خداروشکر از من رشدش هم خوبه،  تو سه ماه تعداد برگا ش از پنج تا رسیده به 12 تا.😍  فقط گلخانه دار گفت خاکش باید حتما خاک برگ باشه،  دو سومش  برگ ریختم تو گلدون.

بنجامین هم چون درخت هست، خیلی دوسش دارم.

ممنون عزیزم. آره قشنگن همشون.  دیفن به من میگفتن سخته نگهداریش،  ولی خداروشکر از من رشدش ه ...

دیفن باخیارو بزارین پشت در ورودی خونتون انرژی بالایی داره و خیلی خوبه من واسه همین میخوام بخرم. بنجامین قشنگه مخصوصا ابلقش من ندارم خواهرم داره ماشالله سه متره