2777
2789
عنوان

چیکار کنم چاق شم؟؟؟؟؟؟؟

145 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها منو وشوهرم دوتامونم روز به روز لاغر میشیم😬 وضعمونم خداروشکر بد نیست به اندازه کافی همه چی میخوریم، اخلاقمونم با هم خوبه الحمدلله .آزمایش دادیم من تیروئیدم یکم مشکل داشت ولی شوهرم سالم بود. یه هفته اس پودر جوانه گندم رو 10دقیقه بعد از غذا تو آب حل میکنم یه لیوان میخوره.. حالا کسی تجربه ای داره لطفا بگه.. و اینکه من 22سالمه قدم 160 وزنم 49.. شوهرم 34سالشه قدش 190وزنش 75

مرا عهدیست با جانان.. .. که جانان جان من باشد  

منم ٢٠ سالمه قدم ١٦٠ وزنم ٤٥ 

فهميدى به منم بگو

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قدم ۱۶۰ وزنم فک کنم ۵۸به بالا باشه اما دوست دارم بازم چاق شم اخه طرفای خودم و شوهرم لاغری مریضی م ...

تو فامیلای همسرم فکر میکنن مشکل داریم باهم بحاطر  همین میخام چاق شیم. بعدم صورتمون خیلی استخونی شده خوشمون نمیاد

ببین تجربه من

قرص سوپر فت و فست فت خوب بوده کبدم چرب نشد و حسابی وزن گرفتم

مشکلی واسم پیش نیومد چن ماه خوردم

جوانه گندم رو توماست بریز بخور فقط صورتو تپل میکنه

روزی 8لیوان اب باید بخوری تا اب زیر پوستت بره

قرص فرشته

قرص سیپرو

ایناهم عالین

عوارض سیپرو فقط خابالودگیه ولی خوب تپل میکنه

پودر طلای سبز گیاهیه اینم خوبه ولی باید چن تا قوطی بخوری

عرق یونجه هم باشکر ک بخوری تپل میکنه

قرص ویتامینE400 یا زینک پلاس هم واسه پوست و موت خوبه هم صورتو تپل میکنه

البته فراموش نشه اب زیادبخوری

تو فامیلای همسرم فکر میکنن مشکل داریم باهم بحاطر  همین میخام چاق شیم. بعدم صورتمون خیلی استخونی ...

منم دقیقا کلی میگن چرا چاق نمیشد

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥
ببین تجربه من قرص سوپر فت و فست فت خوب بوده کبدم چرب نشد و حسابی وزن گرفتم مشکلی واسم پیش نیومد چن ...

قرص فرشته رو  دخترخاله من خورد چاق هم شد اما بازم برگشت

تازه اینا مقادیر زیادی کورتون دارن 

مطعنم اینجور چاقی یه جایی ادمو درگیر میکنه

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥
ببین تجربه من قرص سوپر فت و فست فت خوب بوده کبدم چرب نشد و حسابی وزن گرفتم مشکلی واسم پیش نیومد چن ...

ممنونم. پودر جوانه گندم رو ماست خوشم نمیاد با آب میخورم