2777
2789
خوب اگه به قدر کافی خوشبخت باشی و ارامش داشته باشی چی؟ اگه هیچ کار خاصی نکنی اما زندگیت روی روال باش ...

عزیزم درسته ولی وقتی خوشبخت باشم دیگه به هدفم رسیدم و اون موقع برای بودنش تلاش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درسته ولی وقتی خوشبخت باشم دیگه به هدفم رسیدم و اون موقع برای بودنش تلاش میکنم

نه زیاد باهات موفق نیستم. اگه به قدر کافی خوشبخت باشی و تو زندگیت ارامش داشته باشی باشم دچار روزمرگی میشی . من دنبال یه هدفم که بهم انرژی و شادابی بده 

جمله جادویی زندگی من ... این نیز بگذرد
من وقتی به این فک میکنم  که مثلا من کل زندگیم بخولم تلاش کنم ک بجایی برسم ک خیلیا بدون تلاش و ا ...

نه . این در مورد پول صدق میکنه . اما مثلا اگه هدف شما رسیدن از دیپلم به فوق لیسانس یه دانشگاه معتبر باشه دیگه نمیشه گفت شما درست میگی. یا مثلا کسی که قصد داره یه وسیله خاصی بسازه.  

جمله جادویی زندگی من ... این نیز بگذرد
نه زیاد باهات موفق نیستم. اگه به قدر کافی خوشبخت باشی و تو زندگیت ارامش داشته باشی باشم دچار روزمرگی ...

به هر حال نظرت محترمه عزیزم امیدوارم به یک هدف خوب برسی و به آرامش برسی دوست خوبم🙏

خیلی عالیه . من خیلی ادم با پشتکاری ام و خیلی با قدرت کار میکنم . اما انگار هیچ ایده ای برای دنبال ک ...

اگه دنبالش باشی ایشالا حتما یک ایده خیلی عالی و مفید میتونی پیدا کنی عزیزم

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !