قرمه سبزی
من همیشه برج شش هر سال ده کیلو سبزی میگیرم
سبزی :
جعفری
شنبلیله
تره
اسفناج
ریحون
میگیرم با حرارت کم با روغن نباتی میزارم انقد سرخ میشه که رنگش تیره تیره بشه ولی ن سوخته و تلخ فقد خیلیییی تیره بعد اینارو تو سینی های بزرگ پخش میکنم روش پارچه نخی میزارم ک پخش نشه تو خونه جلو کولر یا پنکه میزارم تا قشنگ خشک بشه وقتی خشک شد میریزم تو یک ظرف در بسته میزارم یخچال بالا دیگ نیازی ب فریز نداره
حالا پختن قرمه سبزی:
لوبیارو میشورم میزارم چندتا قل بخوره اب لوبیا تیره شه بعد میریزم بیرون باز لوبیارو اب میریزم به اندازه از همون سبزیا میریزم تا باهم بجوشه جدا پیاز داغ با گوشتم انقد تفت میدم تا رنگش برگرده اونارو هم اضاف میکنم وقتی جا افتاد سر قاشق رب میزنم با یکمم اب نارنج میزارم جا بیفته وقتی جا افتاد یکم روغن میریزم دو دیقه بمونه خاموشش میکنم یکدونه یخ کوچلو موچلو ازین قالبیا میندازم توش قشنگ مثل تو فیلما روغن میندازه
نوش جان😳😳😳