2777
2789
عنوان

خانمهای قورمه سبزی پز یه لحظه مییان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شعله کم از صبح زود بزار. سبزیش زیاد سرخ شه    نیم ساعت قبل خاموش کردن. یه نصف قاشق  ...

رب انار ب جای لیموترش میریزین یا علاوه بر لیموترش؟

به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،غصه هم میگذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..

قرمه سبزی

من همیشه برج شش هر سال ده کیلو سبزی میگیرم 

سبزی :

جعفری

شنبلیله 

تره

اسفناج 

ریحون

میگیرم با حرارت کم با روغن نباتی میزارم انقد سرخ میشه که رنگش تیره تیره بشه ولی ن سوخته و تلخ فقد خیلیییی تیره بعد اینارو تو سینی های بزرگ پخش میکنم روش پارچه نخی میزارم ک پخش نشه تو خونه جلو کولر یا پنکه میزارم تا قشنگ خشک بشه وقتی خشک شد میریزم تو یک ظرف در بسته میزارم یخچال بالا دیگ نیازی ب فریز نداره

حالا پختن قرمه سبزی:

لوبیارو میشورم میزارم چندتا قل بخوره اب لوبیا تیره شه بعد میریزم بیرون باز لوبیارو اب میریزم به اندازه از همون سبزیا میریزم تا باهم بجوشه جدا پیاز داغ با گوشتم انقد تفت میدم تا رنگش برگرده اونارو هم اضاف میکنم وقتی جا افتاد سر قاشق رب میزنم با یکمم اب نارنج میزارم جا بیفته وقتی جا افتاد یکم روغن میریزم دو دیقه بمونه خاموشش میکنم یکدونه یخ کوچلو موچلو ازین قالبیا میندازم توش قشنگ مثل تو فیلما روغن میندازه

نوش جان😳😳😳

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍

ی پیاز بزرگ رو نگینی خورد کن تو روغن تفت بده تا طلایی بشه بعد گوشتو اضافه کن تفت بده بعد ادویه بزن و  سبزی رو حسابی سرخ کن بعدشم لوبیا چیتی بریز و 5-6 لیوان اب بریز ،اول زیرشو زیاد کن جوش بیاد ،بعد کم کن بهش زمان بده بذار جا بیفته، اخر سر نمک و آبغوره بریز و طعمشو بچش،نمک رو اندازه کن، آخر سرم اگه دیدی  روغن نیوفته هنوز درشو بردار زیرشو کم کن بذار ب روغن بیفته

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸
رب انار ب جای لیموترش میریزین یا علاوه بر لیموترش؟

اگه ترش دوس نداری. لیمو ترش نریز  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
نیشابوری هستید

نع عشقم چطور؟

مازندرانی ام

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍