2777
2789
عنوان

خانمهای قورمه سبزی پز یه لحظه مییان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 64 پست
من ۱ ساعت تا ۱ساعت و نیمه‌میپزم.اونم بخاطر گوشتش که بخواد بپزه. بعضیا از شب قبلش میزارن آروم بپزه. ...

از شب قبل نمیخاد. یک ساعتم کمه. از ۹ صبح بزار شعلش و کم کم کن. تا یک   قشنگ جا بیوفته و روش روغن. سیاه بندازه.     بعد یک یا دوساعت. دوتا یخ. کوچولو بنداز تو دیگ  درشو ببند

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزی رو جدا میزارم سرخ بشه بعد میریزم توی قابلمه. خوب جا بیفته یعنی چی دقیقا؟ آخه من وقتی گوشت رو ...

اب یبارمیریزم اندازه باهمون بپزه نباید هی اب اضافه کنی ++

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
[QUOTE=72877222]این شکلی شده[/QUOTE++ ربش+        +++++++زیاه لوبیاش +زیاده + ...

رب رو نصف قاشق زدم اونم آخر پخت.لوبیاشو دوست داشتم برا همین یکم بیشتر ریختم.و سبزیش بنظرم کافی بود.چون نخواستم خورشتم زیاد باشه

1. سبزین از قبل با روغن فراوون سرخ شدا باشه 

2. همون اول که آب میریزی دیگه بعدش اصلا اضافه نکن

3. حداقل 5 ساعت بپزه 

4. اگه یه بار خاموش کنی یه کم سرد بشه دوباره روشن کنی بهتر جا میوفته 

من سبزی رو جدا سرخ میکنم تو سبزی اسفناج نمیریزم . 

پیازمو که سرخ کردم گوشتمو یه کم تفت میدم توش با زردچوبه و نمک سبزیمم میریزم یه کم با هم تفت میدم بعد لوبیا میریزم و اب 

وقتی پخت مزشو درست میکنم ابلیمو و نمکشو میزون میکنم بعد میذارم رو شعله کم تا جا بیوفته و روعن بندازه

رب و قروقوتم نمیزنم

یه مامان خوب
1. سبزین از قبل با روغن فراوون سرخ شدا باشه  2. همون اول که آب میریزی دیگه بعدش اصلا اضافه نکن ...

خو اگه اول بخوام آب بریزم و ۵ ساعت بخواد بپزه باید حساب شده تر آب بریزم که بعد ۵ سافت آبشم کشیده شده باشه.اینطوری میترسم کم یا زیاد بریزم آبش رو