2777
2789
عنوان

ختم ۳۰ روزه قرآن همراه با معنی فارسی

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 44 پست
من اینطوری نمیتونم. میخونم ولی فقط فارسی رو. 

این یه نذره بین خدا و بنده اش من نمیتونم دخالت کنم بگم نه حتما عربی هم باید خونده بشه شما هر جور دوست داری بخون عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش اومدی عزیزم نه از فردا میخونیم امروز چند نفر جمع بشیم از فردا میخونیم

باشه از اول قران شروع كنيم 

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

با خدا هر جور صحبت کنین به هر زبانی جواب مارو میده و صدامون رو میشنوه من ایمان دارم خانوما من خودم عربی و فارسی رو باهم میخونم ولی اگه کسی تمایل داره فقط فارسی رو بخونه مشکلی نیست بیاین شرکت کنین

من ختم زیاد دارم وگرنه شرکت میکردم

اما ما و خواهرم و داداشم و مامانم اینا که ۴ خانواده میشیم

هر هفته خونه یکی جلسه قران میگیریم

هر کی که دلش خواست یه صفحه میخونه

منم معنیش رو میخونم

کلا هر جلسه ۵یا۶ صفحه فقط خونده میشه اما با معنی و خسته کننده هم نیست

شامم حاضری میدیم

ماه قبلی نون پنیر سبزی و خیار و گوجه بود

این ماهم تخم مرغه😁

پذیرایی هم چایی و یه کیک و میوه 

ساده میگیریم که ادامه داشته باشه

خیلیا دیدم اینکار میکنن.شماهم میتونید شروع کنید اگر دوست داشتید😉

التماس دعا

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
من ختم زیاد دارم وگرنه شرکت میکردم اما ما و خواهرم و داداشم و مامانم اینا که ۴ خانواده میشیم هر هف ...

به به چه خوب چه خانواده خوبی دارین عزیزم چه خوبه همه با هم همراهین خدا قسمت کنه ما هم بتونیم از این دورهمی ها برگزار کنیم 🌹🌹🌹🌹

به به چه خوب چه خانواده خوبی دارین عزیزم چه خوبه همه با هم همراهین خدا قسمت کنه ما هم بتونیم از این ...

پیشنهاد بدین ان شاء الله که استقبال کنن😘

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون